Αγγλόφωνο ντεμπούτο για τον Πέδρο Αλμοδοβάρ με Τίλντα Σουίντον και Τζουλιάν Μουρ

Published: 26 Jan 2024, 15:38
Συντάκτης:

Η πρώτη αγγλόφωνη ταινία που θα γυρίσει ο Πέδρο Αλμοδοβάρ στην καριέρα πήρε πλέον επίσημη μορφή. 

<a href="/en/home-cinema-streaming/human-voice/69526">The Human Voice </a>ΣΧΕΤΙΚΑThe Human Voice

Πρόκειται για το "The Room Next Door" που ξεκινά γυρίσματα τον Μάρτιο στη Νέα Υόρκη και μιλά για την "ιστορία μιας μητέρας - πολεμικής ανταποκρίτριας (Τίλντα Σουίντον) και της  κόρης με την οποία έχουν απομακρυνθεί λόγω μιας μεγάλης παρεξήγησης. Μια άλλη γυναίκα, η συγγραφέας Ίνγκριντ (Τζούλια Μουρ), φίλη της μητέρας, γίνεται το καταφύγιο της πικρίας των δύο".

Αυτή θα είναι η πρώτη αγγλόφωνη ταινία του σκηνοθέτη, τουλάχιστον σε μεγάλου μήκους, έχοντας ήδη κάνει μια μικρού μήκους με την Tilda Swinton, το The Human Voice. Να θυμίσουμε ότι και άλλη φορά είχε φτάσει κοντά στο να κάνει αγγλόφωνη ταινία  μεγάλου μήκους, καθώς η Julieta (2016) αρχικά ήταν να γίνει στα αγγλικά με την Meryl Streep, με την ηθοποιό να έχει συμφωνήσει, αλλά τελικά ο σκηνοθέτης να το εγκαταλείπει επειδή δεν ένιωσε έτοιμος να περάσει στο αγγλόφωνο σινεμά.

To ρεπορτάζ πάντως κάνει λόγο και για τρίτη γνωστή ηθοποιό στο καστ. Πάντα το "αγγλόφωνο βήμα" είναι δύσκολο για μη αμεριανούς και άγγλους δημιουργούς, αλλά Πέδρο είναι αυτός, δεν τον φοβόμαστε, Αναμένουμε περισσότερες πληροφορίες. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos