4o En Lefko Drive-in Cinema στον Λυκαβηττό

Published: 27 May 2020, 16:29
Συντάκτης:

Την Τετάρτη 3 Ιουνίου, ο En Lefko 87.7 μετατρέπει τον Λυκαβηττό, για 4η συνεχόμενη χρονιά, στο πιο ειδυλλιακό Drive-In Cinema της Αθήνας.

<a href="/en/nea/cinema-alive-fernei-ton-tromo-sto-drive/63449">Το Cinema Alive φέρνει τον τρόμο στο drive-in</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Cinema Alive φέρνει τον τρόμο στο drive-in

Ραντεβού, λίγο μετά τη δύση του ηλίου, για να απολαύσουμε μέσα στα αυτοκίνητά σας, τη γαλλική κωμωδία, της Ζοσιάν Μπαλασκό «Για όλα φταίει το γκαζόν» που θα επανακυκλοφορήσει σύντομα στα θερινά σινεμά από τη ROSEBUD.21, γιορτάζοντας τα 25 χρόνια της.

Η ταινία που ανανέωσε τη γαλλική κωμωδία, καταλύοντας ταμπού δεκαετιών, έρχεται και πάλι στους κινηματογράφους φέτος το καλοκαίρι, από τη Rosebud.21.

Υποψήφια για 5 βραβεία Σεζάρ και Χρυσή Σφαίρα καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Υπόθεση: Η Βικτόρια Αμπρίλ είναι η Λολί, η γλυκιά και όμορφη μητέρα δύο παιδιών, παντρεμένη με τον Λοράν... ένα σωβινιστικό γουρούνι που την απατά με την παραμικρή ευκαιρία! Όταν στη ζωή (άλλα και το σπίτι) του ζευγαριού εισβάλει η αποφασιστική Μαριχό, η ερωτική έλξη ανάμεσα στις δύο γυναίκες είναι άμεση, εκρηκτική και τελείως αναπάντεχη για τον μπερδεμένο Λοράν. Η Λολί όμως έχει βρει την απόλυτη ευτυχία: τρεις νύχτες στο ίδιο κρεβάτι με τον άντρα της, τρεις με την αγαπημένη της -και την Κυριακή ρεπό!

Σκηνοθεσία: Josiane Balasko

Ηθοποιοί: Victoria Abril, Josiane Balasko, Alain Chabat, Ticky Holgado, Catherine Hiegel

Στείλε SMS, γράφοντας:
877 (κενό) ονοματεπώνυμο και την απάντηση στην ερώτηση: “Πού πραγματοποιείται το 4ο En Lefko Drive-in Cinema;”
Αποστολή στο 19600
Κόστος SMS: 1,24 ΕΥΡΩ με ΦΠΑ, πλέον Τέλους Συνδρομητών Κινητής Τηλεφωνίας.
Γραμμή παραπόνων 214 214 80 20

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos