2ο Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου: Ώρα για Kino Junior!

Published: 2 Oct 2023, 13:19
Συντάκτης:

To Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου, KINO Athens και το Athens Film Office συστήνουν το τμήμα KINO Junior για παιδιά με την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων και του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου.

<a href="/en/nea/des-ton-politi-kein-ton-tainion-tromoy-dorean/68454">Δες τον "Πολίτη Κέιν των ταινιών τρόμου" δωρεάν</a>ΣΧΕΤΙΚΑΔες τον "Πολίτη Κέιν των ταινιών τρόμου" δωρεάν

To τμήμα απευθύνεται σε παιδιά και εφήβους από 3 ετών και άνω.

Περισσότερες από 30 ταινίες, μικρού και μεγάλου μήκους, θα διαγωνιστούν για την καλύτερη ταινία και το βραβείο κοινού. Θα υπάρχει ειδική κριτική επιτροπή, αποτελούμενη από μια ομάδα παιδιών ηλικίας 7 έως 13 ετών, η οποία θα απονείμει το βραβείο: >> Χρυσό Ελαφάκι της Πόλης των Αθηνών.

Την επιμέλεια του προγράμματος έχει ο Πορτογάλος συγγραφέας, καθηγητής και έμπειρος επιμελητής παιδικών προγραμμάτων, Ποσειδώνιο Κασάπα. Το συντονισμό του τμήματος έχει η καλλιτέχνης και ηθοποιός, Ιοκάστη-Αγαύη Παπανικολάου.

Η διαδικασία υποβολής ταινιών έχει ξεκινήσει και για τις παιδικές ταινίες. Το 2ο Διεθνές Φεστιβάλ Ανεξάρτητου Κινηματογράφου της Αθήνας ΚΙΝΟ Athens θα πραγματοποιηθεί από 1 έως 10 Μαρτίου 2024, στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων, την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων και το  Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.

Οι δραστηριότητες του τμήματος KINO Junior θα πραγματοποιηθούν αποκλειστικά στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων.

Η οπτική εικόνα του τμήματος KINO Junior είναι δημιουργία της σχεδιάστριας του ΚΙΝΟ, Αλίκης Ντόκου.

Οι ταινίες υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην πλατφόρμα του ΚΙΝΟ Athens.

Μείνετε συντονισμένοι με τα νέα του ΚΙΝΟ Athens κάνοντας εγγραφή στο newsletter.

Περισσότερες πληροφορίες για το φεστιβάλ μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Φεστιβάλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Zone of interest, από την Spentzos Zone of interest, από την Spentzos