Ο Ντένζελ Ουάσινγκτον... σπούδασε τον "Βlack Panther"!

Published: 16 Mar 2018, 22:58

Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος στην πρόσφατη επιτυχία Black Panther έχει αναδείξει τον Τσάντγουικ Μπόσμαν σε έναν από τους πιο αναγνωρίσιμους ηθοποιούς του Χόλιγουντ . Η υποκριτική του δεινότητα παρόλα αυτά οφείλεται στην φοίτηση του στο Πανεπιστήμιο Howard όπως και στην καλοκαιρινή του εμπειρία στην Οξφόρδη που χρηματοδοτήθηκε από τον γνωστό σε όλους Ντένζελ Ουάσινγκτον.  Ο Μπόσμαν δεν είχε αναφερθεί στο περιστατικό όλα αυτά τα χρόνια ώσπου έφτασε η στιγμή που μοιράστηκε την εμπειρία του με τον Jimmy Fallon.

Συγκεκριμένα, διηγείται: « Η Φιλίσια Ρασάντ (Creed) μας έκανε μάθημα υποκριτικής στο Πανεπιστήμιο και ήθελε να ταξιδέψουμε στην Οξφόρδη, στο πλαίσιο ανταλλαγής φοιτητών, αλλά δεν ήταν οικονομικά εύκολο για εμάς. Οπότε, μάζεψε μερικούς διάσημους φίλους της που είχαν τον ρόλο δωρητών για να καλύψουν τα έξοδα.  Στην αρχή δεν ήξερα τίποτα αλλά όταν επέστρεψα –βασικά αυτό το μυστικό το κρατάω σε όλη την καριέρα μου, έλαβα μια επιστολή δωροδόχου. Ουσιαστικά έλεγε “O Ντένζελ Ουάσινγκτον σε κάλυψε οικονομικά”. Δεν μπορούσα να το πιστέψω...»

Συνεχίζοντας, εκμυστηρεύτηκε ότι ανέκαθεν ήθελε να προσεγγίσει τον Ουάσινγκτον σχετικά με το περιστατικό και να του εξηγήσει πόσο σημαντικό ήταν για αυτόν, σαν φοιτητής. Όμως, τον πρόλαβε ένας δημοσιογράφος του Rolling Stone που τον ρώτησε για την Οξφόρδη, πριν την πρεμιέρα του Black Panther. Παρόλα αυτά, κατέληξε να μοιράζεται το (μέχρι τότε) μυστικό του ελπίζοντας ο Ντένζελ Ουάσινγκτον να μην νομίζει ότι προσπαθεί να πετύχει κάποιο σκοπό. Τελικά, όλα πήγαν καλά αφού όπως λέει και ο ίδιος: « Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι, τον γνώρισα από κοντά στην πρεμιέρα της ταινίας στην Νέα Υόρκη, πριν δημοσιευθεί η συνέντευξη. Οπότε, ουσιαστικά πέτυχα αυτό που ήθελα εξ αρχής» Στο βίντεο παρακάτω μπορείτε να δείτε την ξεκαρδιστική απάντηση του Ντένζελ Ουάσινγκτον.

Το πιο πιθανό είναι ο Τσάντγουικ Μπόσμαν να είχε την αντίστοιχη αναγνωρισιμότητα και χωρίς την περιπέτεια του στην Οξφόρδη, αλλά κάτι τέτοιες εμπειρίες είναι αυτές που μας ανεβάζουν, μας βγάζουν από την βολή μας και στο φινάλε είναι και οι πιο δυνατές αναμνήσεις. Και χάρη στον Ντένζελ Ουάσιγκτον κατάφερε να αποκτήσει μια τέτοια εμπειρία, πράγμα που είναι τέλειο από μόνο του.

Το μέλλον προβλέπεται με ακόμα περισσότερο Μπόσμαν καθώς η επόμενη ταινία της Marvel, Avengers: Infinity War, κάνει πρεμιέρα τον Απρίλιο του 2018. Ποιος ξέρει, ίσως στο μέλλον να απολαύσουμε τους δύο ηθοποιούς σε συνεργασία.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 16 Mar 2018, 22:58
Ενημέρωση: 16 Mar 2018, 22:58
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos