"Relic": Το νέο horror hit του Sundance

Published: 26 May 2020, 22:07

Έχει σχεδόν καθιερωθεί σαν παράδοση.

<a href="/en/nea/sundance-epelexe-tis-10-kalyteres-tainies-ton-40-hronon-toy/69295">Το Sundance επέλεξε τις 10 καλύτερες ταινίες των 40 χρόνων του</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Sundance επέλεξε τις 10 καλύτερες ταινίες των 40 χρόνων του

Το Φεστιβάλ του Sundance στην Γιούτα των ΗΠΑ, σχεδόν κάθε χρόνο ξεχωρίζει ένα φιλμ τρόμου που αποθεώνεται από το κοινό και ξεκινά το σχετικό buzz ως "μια από τις πιο τρομακτικές ταινίες της χρονιάς".

Κάποιες φορές ισχύει, αρκετές άλλες, όχι.

Για κάθε "Blair Witch Project", "Hereditary", "VHS", "The witch", "Babadook", υπάρχουν και δεκάδες άλλες μετριότητες. Το φετινό είναι το "Relic" και μένει να δούμε που θα καταταχθεί.

Το ντεμπούτο της Αυστραλο-Γιαπωνέζας Νάταλι Έρικα Τζέιμς με πρωταγωνίστρια την Έμιλι Μόρτιμερ και την Μπέλα Χίθκοουτ (Neon Demon), ετοιμάζεται για διανομή στις ΗΠΑ στις 10 Ιουλίου. Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η Μόρτιμερ υποδύεται μια γυναίκα που μαζί με την κόρη της επιστρέφουν στο παρατημένο σπίτι που μεγάλωσε με σκοπό να εξιχνιάσουν την εξαφάνιση της μητέρας της. Όταν αυτή επιστρέφει ξαφνικά, δεν μπορεί να θυμηθεί για πόσο καιρό έλειπε και πού βρίσκονταν και ξεκινούν οι υποψίες ότι έχει κυριευτεί από κάποιο τρομακτικό πνεύμα. 

Το τρέιλερ πάντως, είναι λιτό και καλοφτιαγμένο. 

 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos