O Τομ Κρουζ ευχαριστεί του φανς του Top Gun, πέφτοντας από αεροπλάνο

Published: 19 Dec 2022, 15:05

Tην έχει τερματίσει την ιστορία με τα κασκαντιλίκια και τα ριψοκίνδυνα βίντεο προώθησης των ταινιών του, ο Τομ Κρουζ.

Κατά την διάρκεια των γυρισμάτων του «Mission Impossible: Dead Reckoning», ο 60χρονος σούπερ σταρ θέλησε να πει ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φανς για την στήριξη στο Top Gun Maverick και το σχεδόν 1,5 δις εισπράξεις παγκοσμίως (θυμηθείτε εδώ τι τράβηξε το καστ στο όνομα της αληηθοφάνειας...), αλλά και φυσικά να διαφημίσει και τη νέα του ταινία, στην οποία είναι και παραγωγός.

"Mission Impossible 7": Τρέιλερ που σε αφήνει με ανοικτό το στόμα

Μόνο αυτός θα μπορούσε να πέφτει από ένα αεροπλάνο στο κενό και μέχρι να φτάσει η στιγμή να ανοίξει το αλεξίπτωτο, να μιλά στους φανς εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του! Το βίντεο διαρκεί 1,5 σχεδόν λεπτό, μέχρι που κάποια στιγμή είπε ατάραχος «μου τελειώνει το υψόμετρο, οπότε πρέπει να επιστρέψω στη δουλειά. Πρέπει να πάρουμε αυτό το πλάνο. Να έχετε όλοι ασφαλείς και χαρούμενες διακοπές, θα σας δούμε στον κινηματογράφο».

Τι φάση με τον τύπο;

Βέβαια, δεν θα πρέπει να μας εκπλήσσει και τόσο, διότι το έχει επαναλάβει στο παρελθόν, έχει δοκιμάσει sky diving με τον κακομοίρη τον Τζέιμς Κόρντεν, κάποια άλλη στιγμή συνέχισε με αδιανόητα κασκαντιλίκια, ενώ μην ξεχνάμε ότι ετοιμάζεται να γυρίσει ταινία στο διάστημα.

Λογικό μου ακούγεται.

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos