Ο Ντέιβιντ Λιντς σκηνοθετεί ένα video clip και μας τριπάρει ξανά

Published: 11 May 2021, 13:04

O Nτέιβιντ Λιντς μπορεί να μην προχωράει προς το παρόν πιθανά κινηματογραφικά του σχέδια, εξακολουθεί ωστόσο να παραμένει δημιουργικός και αυτό είναι πάντα ένα καλό νέο. 

<a href="/en/nea/netflix-eipe-ohi-ston-nteivint-lints/69723">Το Netflix είπε όχι στον Ντέιβιντ Λιντς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο Netflix είπε όχι στον Ντέιβιντ Λιντς

Σας είχαμε γράψει μερικούς μήνες για την τηλεοπτική σειρά που σχεδιάζει σε συνεργασία με το Netflix και τον ανεπίσημο τίτλο «Wisteria».

Ο αγαπημένος 74χρονος δημιουργός συνεχίζει να αναζητά και να βρίσκει διεξόδους για να παραμένει δημιουργικός. 

Αυτή την φορά συνεργάστηκε με τον Σκωτσέζο τραγουδοποιό Donovan (με τον οποίο είναι και πολύ καλοί φίλοι) και έκανε την παραγωγή και σκηνοθέτησε το video clip στο νέο του τραγούδι "I am the Shaman". 

Ναι, αυτό είναι ένα λιντσικό τραγούδι και φυσικά ένα ξεκάθαρα λιντσικό clip, όπου τα ελάχιστα, ο αγαπημένος δημιουργεί μαγεία.

Μάλιστα, ο Donovan σκοπεύει να διαθέσει τα έσοδα από τις πωλήσεις του κομματιού για την προώθηση της πρακτικής του υπερβατικού διαλογισμού. Θυμόμαστε το φεστιβάλ υπερβατικού διαλογισμού που διοργάνωσε ο Ντέιβιντ Λιντς πριν μερικούς μήνες και όλα συγχρονίζονται. 

Απολαύστε τραγούδι και clip: 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos