Ο Άνταμ ΜακΚέι τα χώνει στις πετρελαϊκές σε μια γαμάτη διαφήμιση

Published: 28 Nov 2022, 20:41

Ο Άνταμ ΜακΚέι έδειξε ότι τα έχει μεγάλα και δεν κωλώνει, με ένα clip που τα χώνει χοντρά στον πετρελαϊκό κολοσσό Chavron και προκαλεί εντύπωση, όχι τόσο για το ύφος και τον τόνο του (το περιμέναμε από αυτόν), αλλά για το πόσο ξεκάθαρη είναι στην απόδοση ευθυνών.

<a href="/en/nea/h-seira-toy-ivo-gia-toys-leikers-einai-etoimi/65597">H σειρά του ΗΒΟ για τους Λέικερς είναι έτοιμη</a>ΣΧΕΤΙΚΑH σειρά του ΗΒΟ για τους Λέικερς είναι έτοιμη

Ο συγγραφέας, παραγωγός και σκηνοθέτης, που μάθαμε μέσα από τα πολύ καλά «The big short», «Vice» και «Don’t Look Up», δημοσίευσε αυτή την ψεύτικη, αλλά και ιδιαίτερα αιχμηρή -στα όρια του επιθετικού- διαφήμιση της Chevron στο Twitter και έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές.

Ο ίδιος δεν έδωσε καμία ένδειξη ότι επρόκειτο για σάτιρα, ρωτώντας απλώς σε ένα tweet: «Έχει δει κανείς αυτή τη διαφήμιση της Chevron;»

«Στο τέλος της ημέρας, εμείς στη Chevron χεστήκαμε για εσάς και τα περίεργα παιδιά σας ή τον ηλίθιο σκύλο σας», λέει ο αφηγητής του κλιπ των 100 δευτερολέπτων. Η τελική κάρτα της ψεύτικης διαφήμισης δείχνει το λογότυπο της πετρελαϊκής και δίπλα του ένα κείμενο που γράφει: «Χεστήκαμε για εσένα».

Ωραίος. Αν την γλυτώσει από τις σίγουρες μηνύσεις, βέβαια. 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos