ΜακΚόναχι, Γκραντ & Χάναμ… σε ρόλο καθηγητή Αγγλικών!

Published: 29 Jan 2020, 20:21

Λίγο έμεινε ακόμα για να διαπιστώσουμε αν με το «The Gentlemen», ο Γκάι Ρίτσι θα επιστρέψει με την ορμή και το στυλ που μας έκαναν να τον αγαπήσουμε. Το τρέιλερ, το αποκλειστικό clip του MOVE IT αλλά και το εντυπωσιακό καστ, έχουν δημιουργήσει ήδη μεγάλες προσδοκίες και για να γίνει η αναμονή πιο γλυκιά φρόντισε το Vanity Fair.

<a href="/en/multimedia-video-clip/paizei-kana-fileto-apokleistiko-clip-apo-gentlemen-toy-gkai-ritsi/62022">"Παίζει κάνα φιλέτο;" - Αποκλειστικό clip από το "Gentlemen" του Γκάι Ρίτσι</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Παίζει κάνα φιλέτο;" - Αποκλειστικό clip από το "Gentlemen" του Γκάι Ρίτσι

Συγκέντρωσε λοιπόν τρεις από τους πρωταγωνιστές της ταινίας, τους Χιου Γκραντ, Μάθιου ΜακΚόναχι και Τσάρλι Χάναμ, και τους ανέθεσε μια πρωτότυπη αποστολή: να μας μυήσουν στην αργκό της περιοχής από την οποία κατάγονται!

Έτσι, ο Χιου Γκραντ αναλαμβάνει τα μαθήματα βρετανικού slang, ο Χάναμ προσφέρει απλόχερα τις γνώσεις του γύρω από τη γλώσσα που μιλούν οι Geordies, κοινώς οι κάτοικοι της μητροπολιτικής περιοχής του Τάινσάιντ στην Βορειοανατολική Αγγλία, ενώ ο ΜακΚόναχι μας παρουσιάζει πώς μιλάει ένας σωστός Τεξανός.

Με τέτοιους καθηγητές αγγλικών, παίρνεις σίγουρα Proficiency!

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos