Εξηγούμε το "Dark" του Netflix μέσα σε 1 λεπτό

Published: 17 Jun 2020, 16:04

Το Netflix ετοιμάζεται να στριμάρει στις 27 Ιουνίου την 3η σεζόν για την γερμανική σειρά επιστημονικής φαντασίας Dark που είχε προκαλέσει σχετικό ντόρο με τους δύο προηγούμενους κύκλους της, με θετικότατα σχόλια.

<a href="/en/nea/equinox-netflix-anazita-neo-dark/63635">"Equinox": Το Netflix αναζητά το νέο "Dark"</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Equinox": Το Netflix αναζητά το νέο "Dark"

Σκοτεινό sci-fi που δεν έχει σκοπό να σε διασκεδάσει αλλά να θέσει ερωτήματα. Οι απαντήσεις δύσκολες και περίπλοκες. Αν θες κάτι πιο απλό, μην μπεις στον κόπο. Θέλει μεγάλη προσπάθεια και ταλέντο για να κρατάς κάποιον σε εργήγορση για τόσα επεισόδια. Το "Dark" το πετυχαίνει, αλλά το ερώτημα παραμένει: πόσα ακόμα ερωτήματα θα θέσει, πόσες σπαζοκεφαλιές και πόσο να σκεφτόμαστε ενώ βλεπουμε μια σειρά;

Η γνώμη του ΜΟVE IT για τη 2η σεζόν Dark.

Για όσους και όσες από εσάς δεν έχετε καταφέρει να βγάλετε άκρη μέχρι τώρα, ή θέλετε να το θυμηθείτε ξανά εν'όψει του 3ου κύκλου, η παραγωγή της σειράς ανέλαβε να σας τα εξηγήσει όμορφα όλα μέσα σε 60 δευτερόλεπτα. Όσο είναι δυνατόν κάτι τέτοιο βέβαια: 

 

 

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos