10 κομμένες σκηνές από ταινίες του Κουέντιν Ταραντίνο

Published: 23 Jan 2021, 17:28

O φιλμικός κόσμος του Κουέντιν Ταραντίνο μας έχει προσφέρει αξέχαστες στιγμές και έντονες συγκινήσεις. 

<a href="/en/nea/h-teleytaia-tainia-toy-koyentin-tarantino-einai-movie-critic-kai-paizei-o-mprant-pit/67914">H τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο είναι το "The movie critic" και παίζει ο Μπραντ Πιτ</a>ΣΧΕΤΙΚΑH τελευταία ταινία του Κουέντιν Ταραντίνο είναι το "The movie critic" και παίζει ο Μπραντ Πιτ

Κορυφαίες σκηνές βγαλμένες από τα υγρά όνειρα κάθε film buff.

Ο αγαπημένος δημιουργός όμως έχει περάσει επίσης και αμέτρητες ώρες στον θάλαμο του μοντάζ για τις ταινίες του και όπως συμβαίνει πολύ συχνά, ορισμένες από τις ιδέες του δεν είδαν ποτέ το τελικό cut και δεν έφτασαν ποτέ στους θεατές. 

Αυτό θα αλλάξει εν μέρει τώρα από αυτό το περιεκτικό και έξυπνα σχολιασμένο video clip από το What Culture, το οποίο αναφέρεται σε δέκα σκηνές από τις ταινίες του Τάρα που είτε απορρίφθηκαν ως ιδέα πριν καν γυριστούν, είτε κόπηκαν έπειτα στο μοντάζ. 

Κάποιες από τις περιπτώσεις που θα δείτε προστέθηκαν στα extras των bluray, αρκετές όμως υπήρξαν καταχωνιασμένες στα συρτάρια των γραφείων παραγωγής.

Οι ταινίες για τις οποίες γίνεται αναφορά είναι: Django Unchained (2 σκηνές) /  Reservoir dogs  /  Inglourious basterds (2 σκηνές)  /  Once upon a time in Hollywood  /  Death proof  /  Pulp Fiction  /  Kill Bill Vo. 2  /  Kill Bill Vol. 1.

Εnjoy: 

CLIP

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos