"The world's end": Ηappy Mondays... sci-fi!

Published: 10 May 2013, 17:31

Αυτό, μάλιστα, είναι το κλείσμο μιας -άτυπης- τριλογίας ("Three Flavours Cornetto Trilogy" την ονόμασαν) που ανυπομονούμε να δούμε.

Παρέα με πολλές μπύρες!

Σαν αυτές που δοκιμάζουν να πιούν (από μία σε κάθε παμπ) οι πέντε πρωταγωνιστές του "World's end", επιστρέφοντας για Σαββατοκύριακο στην κωμόπολη, στην οποία μεγάλωσαν.

Άσχετα βέβαια, αν όλοι οι υπόλοιποι κάτοικοι έχουν μεταμορφωθεί σε εχθρικούς εξωγήινους, που δεν ...συμπαθούν και τόσο, την πεντάδα.

Μικρό το κακό βέβαια, για το παρεάκι που έτρεξε τα φοβερά και τρομερά "Shaun of the dead/2004" και "Hot Fuzz/2007", καθώς όλα τα προβλήματα ξεπερνιούνται με την κατάλληλη ανδροπαρέα, το άφθονο ποτό και το αναρχικό χιούμορ (από το οποίο διαθέτουν τόνους...).

Το "Invasion of the Body Snatchers" που θα θέλαμε επιτέλους να δούμε, σε μια "Αποκάλυψη" διαφορετική από τις άλλες και δεν θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό άλλωστε, όταν το τρέιλερ ξεκινά με τους "μεθυσμένους" Happy Mondays και συνεχίζει με μουσική υπόκρουση λοιπών χιτ από την αγαπημένη σκηνή του Μάντσεστερ...

I'll drink to that!

Α.Κ.

Update 28/6/13: Νά' το και το featurette, με συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών και μικρές σκηνές από την ταινία. Δεν αλλάζει κάτι από το συνολικό feeling και τα όσα περιγράψαμε. Άλλωστε, όπως δηλώνει και ο Νικ Φροστ: "Κάναμε ένα φιλμ για να γελάσουμε πρώτα απ'όλους, εμείς οι ίδιοι..."

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos