"Underwater": Alien στον βυθό

Published: 24 Aug 2019, 15:19

Πραγματικά ασταμάτητη δείχνει η Κρίστεν Στιούαρτ αφού μετά από τις περιπέτειές της με βαμπίρ και φαντάσματα σε “Twilight” και “Personal Shopper” αντίστοιχα, η 29χρονη ηθοποιός έρχεται αντιμέτωπη αυτή τη φορά με.. θαλάσσια τέρατα. Στο υποβρύχιο θρίλερ του Γουίλιαμ Γιούμπανκ (“The Signal”, "Love") η Στιούαρτ είναι μέρος ενός αποκλεισμένου πληρώματος σε μία βάση στο βυθό του ωκεανού αλλά όπως όλα δείχνουν δεν είναι μόνοι τους.

<a href="/en/nea/einai-episimo-neo-alien-ehei-treiler/66043">Είναι επίσημο: To νέο Alien έχει τρέιλερ</a>ΣΧΕΤΙΚΑΕίναι επίσημο: To νέο Alien έχει τρέιλερ

Το τρέιλερ ξεκινάει με ένα δυσοίωνο ηχητικό μήνυμα που αναφέρει ότι : «Αυτή τη στιγμή απέχετε 5,000 μίλια από την ξηρά και βυθίζεστε 7 μίλια στον βυθό του ωκεανού.» Η ηρωίδα μας φυσικά είναι παρούσα όταν το κακό χτυπάει τις εγκαταστάσεις τους και η διαρροή νερού μέσα σε αυτές προμηνύει μεγάλες καταστροφές.

Απ’ ότι καταλαβαίνουμε από το τρέιλερ, η Στιούαρτ θα είναι σε μία ομάδα εξερεύνησης του θαλάσσιου χώρου αλλά δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για την φύση των πλασμάτων που αμυδρά εμφανίζονται.

Το “Underwater”, στο οποίο θα συμμετέχουν και οι Βενσάν Κασέλ, Τ. Τζ. Μίλερ, Τζέσικα Χένγουικ, θα βγει στις 10 Ιανουαρίου 2020 και θα είναι η αμέσως μεγαλύτερη δουλειά της Κρίστεν Στιούαρτ μετά το “Charlie’s Angels” το οποίο αναμένεται να προβληθεί στις ελληνικές αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos