"Samaritan": Ο Σιλβέστερ Σταλόνε ξεχασμένος σούπερ ήρωας

Published: 27 Jul 2022, 19:30

Αρχικά -πριν την πανδημία- είχα ακουστεί σαν ένα πρότζεκτ βασισμένο περισσότερο σε φημολογία.

<a href="/en/home-cinema-streaming/sly/69063">Sly</a>ΣΧΕΤΙΚΑSly

Κάποια στιγμή άρχισε να σχηματοποιείται.

Πλέον, είναι γεγονός. Ο Σιλβέστερ Σταλόνε επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη, τρία χρόνια μετά το Rambo: Last Blood, με το Samaritan που -παραδόξως- προορίζεται για αποκλειστική πρεμιέρα στο Amazon Prime στις 26 Αυγούστου, αν και αρχικά είχε προαναγγελθεί για τις αίθουσες (και τις ελληνικές). Και κακώς, αν μας ρωτάτε, δεν θα βγει.

Η ταινία περιγράφει την ιστορία ενός εφήβου που αρχίζει να υποπτεύεται ότι ο γερασμένος, παράξενος γείτονας, είναι ένας σούπερ ήρωας κρυμμένος από τον κόσμο και αποτραβηγμένος από τα κοινά.

Σκηνοθετεί ο Τζούλιους Έιβερι των «Son of a gun» & «Overlord» και συμπρωταγωνιστούν ο πιτσιρικάς Τζαβόν Ουόλτον (Euphoria & Umbrella Academy) και ο Πίλου Άσμπεκ (GoT).

Το παράξενο της υπόθεσης είναι πως η προώθηση της ταινίας έχει εξελιχθεί εντελώς αθόρυβα, σχεδόν φοβισμένα θα μπορούσε να πει κανείς, πολύ πιο χαλαρά ακόμα και συγκριτικά με την επικείμενη σειρά του 76χρονου σταρ για το Paramount+ για την οποία έχει γίνει σαφώς μεγαλύτερος ντόρος.

Δόθηκαν στην δημοσιότητα πόστερ και φωτό (που θυμίζουν «Άφθαρτο») και μόλις πριν λίγο ανέβηκε το επίσημο τρέιλερ, το οποίο δεν είναι καθόλου κακό! Σλάι μόνο ρε! 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos