"Saint Maud": Το νέο μεγάλο horror της Α24;

Published: 21 Dec 2019, 20:46

H εταιρεία διανομής ανεξάρτητων κινηματογραφικών διαμαντιών, Α24, έχει δημιουργήσει μια μίνι παράδοση την τελευταία 4ετία με indie horror ταινιάκια που έχουν προκαλέσει αίσθηση και έχουν ανανεώσει σε μεγάλο βαθμό το genre. 

<a href="/en/multimedia-trailer/i-saw-tv-glow-neo-horror-sensation-tis-hronias/69642">"I saw the tv glow": Το νέο horror sensation της χρονιάς</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"I saw the tv glow": Το νέο horror sensation της χρονιάς

Η αρχή έγινε με το The Witch και ακολούθησαν τα It comes at night, In fabric, το περυσινό  Ηereditary, το φετινό Midsommar, το προσεχές The Lighthouse, γιατί όχι και το Under the skin και το The killing of a sacred deer του Γιώργου Λάνθιμου;

Το "Saint Maud" της πρωτοεμφανιζόμενης Βρετανίδας Ρόουζ Γκλας δείχνει από το παρανοϊκό τρέιλερ να αποτελεί το νέο hit, κρίνοντας και από τις κριτικές που το συνοδεύουν από τις προβολές του στα φεστιβάλ Τορόντο και Λονδίνου. 

Μπλέκει τον τρόμο με την θρησκευτική ψύχωση και αφηγείται την ιστορία μιας νεαρής βαθιά θρησκευόμενης νοσοκόμας που αναλαμβάνει μια ετοιμοθάνατη ασθενή, σίγουρη ότι θα καταφέρει έστω και στο τέλος να σώσει την ψυχή της, αλλά θα καταλήξει η ίδια να δίνει μάχες με τις σκοτεινές δυνάμεις μέσα της. 

Πρωταγωνιστούν οι Μόρφιντ Κλαρκ (που είδαμε στο Crawl και στο τηλεοπτικό Dracula του Netflix) και Tζένιφερ Ιλ (Little men, Pride and prejudice, A quiet passion), στις αίθουσες αναμένεται 27 Μαρτίου 2020 και το τρέιλερ όπως προαναφέραμε είναι τουλάχιστον πειστικό. 

Update 13/9/20: Προφανώς η έξοδος της ταινίας στους κινηματογράφους μετατέθηκε λόγω των περιστάσεων. Αυτή την φορά αναμένεται στις 9 Οκτωβρίου και το νέο τρέιλερ είναι εδώ για να μας υπενθυμίσει ότι πρόκειται για ένα horror που θα περιμένουμε φέτος με ανυπομονησία. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos