"The sacrament". The Brian Jonestown Massacre...

Published: 22 Feb 2014, 00:06

Νέο project από την ομάδα που μας έφερε το VHS και πολλά άλλα νεοθρίλερ τρόμου παραγωγής τελευταίας τριετίας, όπως για παράδειγμα το φετινό "You're next".

Αυτή την φορά με τον Τάι Ουέστ ("VHS", "The house of the devil" και σεναριογράφος του "ABCs of death") στην σκηνοθεσία και τον Τζο Σουάνμπεργκ ("VHS", "You're next", αλλά και "Drinking buddies") στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Και μάλιστα με πιασάρικο στόρι.

Φανταστείτε δημοσιογράφους του (ορίτζιναλ, καναδικού) περιοδικού Vice να προσπαθούν να κάνουν (χωρίς να γνωρίζουν τι θα επακολουθήσει) ρεπορτάζ για την θρησκευτική σέκτα του Τζιμ Τζόουνς (γνωστού και ως "πατέρα") στο Peoples Temple Agricultural Project, στο Jonestown της Γουιάνα το 1978, όταν οδήγησε τους γηγενείς σε "μαζική αυτοκτονία λύτρωσης" με 900 θύματα.

Την επονομαζόμενη "Σφαγή του Jonestown" (από όπου εμπνεύστηκαν το όνομά της και η διάσημη psychedelic rock μπάντα "Brian Jonestown Massacre"), από την οποία εμπνέεται το φιλμ, δίχως φυσικά να αναφέρεται επίσημα στην υπόθεση της ταινίας.

Το red banned trailer για το "The sacrament" είναι καλοφτιαγμένο, πειστικότατο, φέρνει ελαφρά στο νου και το "Red state" του Κέβιν Σμιθ, θα το δούμε όταν βγει Πρωτομαγιά σε VOD και θα σας γράψουμε τη γνώμη μας!

Απόστολος Κίτσος

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos