"Sabotage": Captain Arnie! Red Band Trailers

Published: 21 Nov 2013, 23:39

Άλλη μια αδρεναλινάτη περιπέτεια για τον Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ με τα συνήθη κυνηγητά, ξύλο και πυροβολισμούς (αλλά και ειρωνικές ατάκες) θα είναι το "Sabotage" του Ντέιβιντ Άγιερ ("Street kings" "End of watch" και σεναριογράφος στο "Training day").

Ο 66χρονος θρύλος του bodyuilding, πρώην εκλεγμένος πολιτικός στις ΗΠΑ και νυν επανακάμψαντας σε θορυβώδεις περιπέτειες που όταν παίρνουν τον ρόλο τους στα σοβαρα δύσκολα παρακολουθούνται, σε αντίθεση με όταν κάνουν χαβαλέ: τότε βλέπονται ευχάριστα.

Το "Sabotage" δείχνει να θέλει να ισορροπήσει μεταξύ των δύο πλευρών και δείχνει συνολικά μια νευρώδης περιπέτεια με καλό μοντάζ, περιεκτικό σενάριο από τον Σκιπ Γουντς (σεναριογράφο των A-team & A good day to die hard), άθλιες κομμώσεις από Ουόρθινγκτον και Ενός, αλλά αρκετό χαβαλέ. Καλύτερη από τα τελευταία του ανδραγαθήματα.

Ο Σβαρτσενέγκερ παίζει τον αρχηγό μιας ιειδική ομάδα δίωξης ναρκωτικών που προσπαθούν να βρουν ποιος τους την έχει στημένη, όταν τα μέλη της πεθαίνουν ο ένας μετά τον άλλον μετά από επιτυχημένη αποστολή, σταματώντας ένα από τα μεγαλύτερα καρτέλ ναρκωτικών.

 

Update 7/2/14: Αυτή δείχνει να είναι με διαφορά η καλύτερη από την πρόσφατη μαζεμένη τριάδα περιπετειών (The last stand, Εscape plan οι άλλες δύο) που στοιχειοθετούν το comeback του Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ (εξαιρούνται τα χαβαλεδιάρικα Expendables).

Όπως δείχνει το τρίλεπτο red banned τρέιλερ, το αίμα ρέει ποτάμι, ο ρεαλισμός περισσεύει στις λήψεις και το σενάριο, υπάρχει νεύρο στην κάμερα, μαζί και οι απαραίτητες δόσεις γυμνού, όλα μαρτυρούν μια καθαρόαιμη, χορταστική περιπέτεια...  

 

Update 26/3/14: Μυαλά στην κάμερα και στα παρμπρίζ των αυτοκινήτων, ακρωτηριασμοί, ακροβατικές δολοφονίες, γυμνό, με λίγα λόγια άλλο ένα red band trailer για το "Sabotage" (ούτε που θυμόμαστε πότε ήταν η τελευταία φορά με 2ο red band για το ίδιο φιλμ...), κάτι που σημαίνει ότι το φιλμ έχει πολύ "θέμα". Α, και τον Άρνολντ να ουρλιάζει για εκδίκηση, μιας και του απήγαγαν την οικογένεια. Λίγο το έχετε; 

 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos