Ο Ρον Χάουαρντ, ο Κόλιν Φάρελ, ο Βίγκο Μόρτενσεν και 13 ζωές

Published: 28 Jun 2022, 18:57

Ο Ρον Χάουαρντ, ένας κατ' εξοχήν δημιουργός της μεγάλης οθόνης, συνεχίζει να σκηνοθετεί για πλατφόρμες. Μετά το Netflix, σειρά παίρνει το Amazon Prime. 

<a href="/en/multimedia-trailer/dead-dont-hurt-vigko-mortensen-kai-goyestern/69653">"Τhe dead don't hurt": Βίγκο Μόρτενσεν και γουέστερν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Τhe dead don't hurt": Βίγκο Μόρτενσεν και γουέστερν

Ο 67χρονος δημιουργός θα σκηνοθετήσει την μεταφορά στην μικρομέγαλη οθόνη της δραματικής διάσωσης της παιδικής ομάδας ποδοσφαίρου που το καλοκαίρι του 2018 είχαν εγκλωβιστεί για 18 ολόκληρες μέρες σε σπήλαιο της Ταϊλάνδης, με αίσια έκβαση της περιπέτειας.

Σας έχουμε γράψει σχετικά πολλούς μήνες πριν.

Το σενάριο για το «Thirteen Lives» έγραψε ο Ουίλιαμ Νίκολσον, των «Gladiator», «Elizabeth: The Golden Age», «Les miserables», «Τhe unbroken», «Everest» και πολλών άλλων.

Έχει ήδη επιλεχθεί και το καστ και είναι πολύ δυνατό, με Βίγκο Μόρτενσεν, Κόλιν Φάρελ, Τζόελ Έτζερτον στους κεντρικούς ρόλου. Ο Μόρτενσεν θα υποδυθεί τον Ρίτσαρντ Στάντον, έναν ειδικό διασώστη, και οι Φάρελ/Έτζερτον δυο από τους δύτες της ομάδας.


Η ταινία γυρίστηκε στην Αυτραλία, ενώ αναμένεται να στριμάρει παγκοσμίως στο Amazon Prime στις 5 Αυγούστου. Όμως η ενθουσιώδης υποδοχή του κοινού στα test screenings με το μεγαλύτερο σκορ στην ιστορία της MGM, δημιούργησε οσκαρική στόχευση, επομένως θα προβληθεί και στις αίθουσες μία εβδομάδα πριν, στις 29 Ιουλίου.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos