Ο Dr. Strange σε νέες περιπέτειες

Published: 23 Dec 2021, 17:11

Το σύμπαν της Marvel προχωρά ακάθεκτο μετά τους Avengers και έτσι έπειτα από την μεγάλη επιτυχία του νέου Spiderman που βρίσκεται στις αίθουσες, ετοιμαζόμαστε για το σίκουελ του Dr Strange, το Doctor Strange in the Multiverse of Madness, το οποίο θα μας συστήσει ένα διευρυμένο σύμπαν.

<a href="/en/nea/oi-neoi-fantastic-four-epistrefoyn/69428">Οι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν

Ο Doctor Strange του Benedict Cumberbatch έπειτα από την βοήθεια που προσέφερε στον Peter Parker στο Spider-Man No Way Home, ετοιμάζεται για νέα περιπέτεια.

Στον Spider-Man ως post-credit σκηνή έχει κανείς την δυνατότητα να δει το τρέιλερ του Doctor Strange, αλλά πλέον η εταιρεία το έχει ανεβάσει και έτσι μπορεί κανείς να το βρει και να πάρει μια πρώτη γεύση για την ταινία που θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 5 Μαΐου από την Feelgood

Εκτός του Doctor Strange, θα βρούμε την Scarlet Witch (Elizabeth Olsen), την Christine Palmer (Rachel McAdams), ο Master Mordo (Chiwetel Ejiofor) και η νέα προσθήκη της America Chavez (Xochitl Gomez). Στην σκηνοθεσία αυτή την φορά θα είναι ο Sam Raimi.


Update: "The nightmare begins". Νέο τρέιλερ δόθηκε στη δημοσιότητα στο ημίχρονο του Super Bowl. Και είναι ακόμα πιο χαωτικό, με την Wanda της Ελίζαμπεθ Όλσεν να δείχνει ότι θα διαδραματίσει καίριο ρόλο στις εξελίξεις. 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos