"Lords of Chaos": Βlack metal και αίμα!

Published: 19 Jan 2019, 17:28

Όπως αναφέρει το trailer, η ταινία είναι "βασισμένη σε αλήθειες και ψέμματα". Ή πιο απλά, η ιστορία ενός 17χρονου, που επαναστατεί κόντρα σε κάθε σύμβαση και έχει στόχο να δημιουργήσει "αληθινό νορβηγικό Black Metal", αλλά όλα πήγαν στραβά... Χάος σε συναυλίες, φόνοι, φωτιές!


Αν δεν ξέρεις την αληθινή και διαβόητη ιστορία των πρωτοπόρων του black metal, Mayhem, διάλεξε αν θες την ταινία να στην πει, ή να την ψάξεις. Bασισμένη στο ομότιτλο βιβλίο του 1998, το "Lords of Chaos" είναι σίγουρο πως θα προκαλέσει αντιδράσεις, κάτι βέβαια που ήδη έχει κάνει. Ο μπασίστας των Mayhem. Necrobutcher, έχει ήδη πει πως «το βιβλίο "Lords of Chaos" είναι χάλια. Θα προσπαθήσω να σταματήσω την ταινία με κάθε τρόπο. Πες στους Σουηδούς (εννοεί τον σκηνοθέτη Joans Akerlund) και στο Χόλιγουντ, να πάνε να γαμ..ούν»!
Ο Akerlund, έγινε γνωστός από το video για το "Smack My Bitch Up" των Prodigy και στη συνέχεια έγινε περιζήτητος με video των U2, Madonna, Metallica, Lady Gaga, Rammstein. Έχει γυρίσει τρεις μέτριες ταινίες (Spun, Horsemen, Small Appartments) και ελπίζει με αυτήν να κάνει... φασαρία, αλλά και με το επερχόμενο "Polar" που θα σκηνοθετήσει για το Netflix, με πρωταγωνιστή τον Μαντς Μίκελσεν.
Πρωταγωνιστεί ο Ρόρι Κάλκιν, η Σκάι Φερέιρα και ο Κάλεμπ Λάντρι Τζόουνς. Το trailer είναι εντυπωσιακό και όλα δείχνουν πως θα διασκεδάσουμε! Πρεμιέρα στις 8 Φεβρουαρίου!

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos