"Jungle Cruise": Έμιλι Μπλαντ & The Rock ερωτεύονται στην ζούγκλα

Published: 12 Oct 2019, 13:47

Μετά την μεγάλη απήχηση που είχαν οι “Πειρατές της Καραϊβικής” στα θεματικά πάρκα της Disney, η εταιρεία δηλώνει έτοιμη να εκμεταλλευτεί ακόμα μία ατραξιόν που είναι αγαπητή σε μικρούς και μεγάλους και να την μεταφέρει στην μεγάλη οθόνη σε μια live action εκδοχή.

Ο λόγος για το “Jungle Cruise”, το οποίο βρίσκεται στα μεγαλύτερα πάρκα της Disney και προσφέρει στους επιβάτες μία βόλτα με ποταμόπλοιο σε μεγάλα ποτάμια της Ασίας, της Αφρικής και της Νοτίου Αμερικής, που όπως όλα δείχνουν θα το απολαύσουμε με πρωταγωνιστές τον Ντουέιν Τζόνσον και την Έμιλυ Μπλαντ. Το σενάριο του Μάικλ Γκριν (“Blade Runner 2049”, “Logan”, “American Gods”) συγκεντρώνει την δράση στον Αμαζόνιο όπου εκεί βρίσκεται σε μυστική τοποθεσία το θρυλικό Δέντρο της Ζωής. Η Έμιλυ Μπλαντ στον ρόλο του επιστήμονα θα καταλήξει με τον Ντουέιν Τζόνσον για προστάτη και συνοδοιπόρο της σε αυτήν την αναζήτηση την οποία οι δύο ηθοποιοί σύγκριναν με το “Romancing the Stone” του 1984 με τον Μάικλ Ντάγκλας και την Κάθλιν Τέρνερ.

Δεν γνωρίζουμε κατά πόσο θα ισχύει αυτό, αν και το τρέιλερ δείχνει συμπαθητικό όμως ο Ντουέιν Τζόνσον σε συνέντευξή του δήλωσε σίγουρος ότι το “Jungle Cruise” θα πάει καλά γιατί «έχει χιούμορ, είναι ρομαντικό, έχει πολλή δράση και κυρίως έχει εμένα!».

Στην ταινία, η οποία τοποθετείται στα 1900, θα συμμετέχουν επίσης οι Πολ Τζιαμάττι, Έντγκαρ Ράιτ, Τζέσι Πλέμονς και Τζακ Γουάιτχολ ενώ την σκηνοθεσία έχει αναλάβει Ζομ Κολέ Σερά των “Orphan”, “The Shallows” και “The Commuter”.

Update: Μετά από αλεπάλληλες αναβολές (όπως και όλα τα στουντιακά φιλμ) λόγω της πανδημίας, το “Jungle Cruise” δείχνει να βρίσκει τον δρόμο του για τις αίθουσες στις 30 Ιουλίου (29 Ιουλίου στις ελληνικές από την Feelgood), με την μόνη διαφορά ότι θα στριμάρει ταυτόχρονα και στο Disney+, εξέλιξη που στην Ελλάδα δεν μας κάνει διαφορά καθώς ο streaming κολοσσός δεν εχει έρθει ακόμη από τα μέρη μας, αλλά φανερώνει τις προθέσεις της Disney για το μέλλον. Mην ξεχνάτε ότι το ίδιο θα ισχύσει και για τα "Black Widow" & "Cruella".

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos