Η "Μουλάν" της Ντίσνεϊ επιστρέφει

Published: 8 Jul 2019, 15:27

Η ταινία κινουμένων σχεδίων «Μουλάν» της Ντίσνεϊ κυκλοφόρησε το 1998 και αφηγήθηκε την ιστορία της Χούα Μουλάν, της θηλυκής πολεμίστριας που μεταμφιέστηκε σε άντρα για να πάρει τη θέση του πατέρα της στον στρατό. 

<a href="/en/festival-nyhtes-premieras/nyhtes-premieras-2023-afieroma-sta-100-hronia-disney/68735">Νύχτες Πρεμιέρας 2023: Αφιέρωμα στα 100 χρόνια Disney</a>ΣΧΕΤΙΚΑΝύχτες Πρεμιέρας 2023: Αφιέρωμα στα 100 χρόνια Disney

Τον Μάρτιο του 2020 επιστρέφει στις αίθουσες με την Κινέζα Λιου Γιφάι στον πρωταγωνιστικό ρόλο και μαζί της, τους Τζετ Λι (στο ρόλο του Αυτοράτορα) και Γκονγκ Λι στον ρόλο μιας πανίσχυρης μάγισσας, αντίπαλος στα σχέδιά της.

Τη σκηνοθεσία της ταινίας ανέλαβε η Νίκι Κάρο που είχε ξεκινήσει δυνατά με το Whale Rider το 2002 και έκτοτε συνέχισε χωρίς να απογοητεύει αλλά και χωρίς να εντυπωσιάζει (North Country, McFarland USA, The zookeeper's wife). Τουλάχιστον ο σεναριογράφος είναι έμπειρος: πρόκειται για τον Ρικ Τζάφα των Rise & War for the planet of the apes, Jurassic World, In the heart of the sea). 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos