"The French Dispatch": Μαγικό τρέιλερ

Published: 12 Feb 2020, 17:42

To επίσημο τρέιλερ για το "The Franch Dispatch" του Ουές Άντερσον είναι εδώ και είναι γεμάτο με υπέροχες εικόνες και μουσικές, όπως ακριβώς το περιμέναμε. 

<a href="/en/nea/o-oyes-anterson-kai-diaforoi-star-epimeloyntai-mia-psifiaki-kinimatografiki-leshi/69061">O Ουές Άντερσον και διάφοροι σταρ επιμελούνται μια ψηφιακή κινηματογραφική λέσχη</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Ουές Άντερσον και διάφοροι σταρ επιμελούνται μια ψηφιακή κινηματογραφική λέσχη

Η υπόθεση μοιάζει δύσκολο να περιγραφεί με μια απλή σύνοψη, όπως ο ίδιος τονίζει όμως, πρόκειται για "ένα ερωτικό γράμμα στους δημοσιογράφους, με πρωταγωνιστή έναν ανταποκριτή αμερικανικής εφημερίδας στο Παρίσι στα τέλη του 20ου αιώνα και επίκεντρο τρεις διαφορετικές ιστορίες".

Όμορφο ακούγεται και αυτό, όπως και οτιδήποτε αφορά τον Ουές Άντερσον και φυσικά το πιο εντυπωσιακό για ακόμα μία φορά, είναι το καστ.

Benicio Del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Lea Seydoux, Frances McDormand, Timothee Chalamet, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Bill Murray, Owen Wilson, Liev Schreiber, Elisabeth Moss, Edward Norton, Willem Dafoe, Saoirse Ronan, Christoph Waltz, Cecile De France, Jason Schwartzman, Rupert Friend, Bob Balaban, Anjelica Huston!

Και μην το ξεχάσουμε: No crying in my office!

Update: Μπορεί η 21η Οκτωβρίου που θα δούμε την ταινία στις αίθουσες να αργεί, αλλά η παραγωγή φορτώνει υλικό online για την ταινία. Τα νέα μικρά τρέιλερ που κυκλοφόρησαν επικεντρώνονται στις ξεχωριστές ιστορίες των χαρακτήρων της ταινίας:



TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos