"Free Guy": Ο Ράιαν Ρέινολντς ζει σε video game

Published: 8 Dec 2019, 18:29

Ο Ράιαν Ρέινολντς σε νέο ρόλο «σούπερ-ήρωα», έστω και από σπόντα.

<a href="/en/multimedia-video-clip/o-raian-reinolnts-kai-oi-walking-dead-diafimiseis/67397">O Ράιαν Ρέινολντς και οι Walking Dead διαφημίσεις</a>ΣΧΕΤΙΚΑO Ράιαν Ρέινολντς και οι Walking Dead διαφημίσεις

Στο τρέιλερ του «Free Guy» τον παρακολουθούμε σε μια περιπέτεια/κωμωδία φαντασίας, που μας εξιστορεί τη ζωή ενός υπάλληλου σε τράπεζα ο οποίος ξαφνικά ανακαλύπτει πως η ζωή του είναι μέρος ενός real life βιντεο-παιχνιδιού. Η αποστολή του «Guy» είναι να προσπαθήσει να διακριθεί και να αποτρέψει τον δημιουργό του παιχνιδιού από το να το σταματήσει.

Τα εφέ δείχνουν ικανοποιητικά στο τρέιλερ, σκηνοθετεί ο Σον Λέβι των Night At The Museum, Date Night, Real Steel, The Internship (αλλά και αρκετών επεισοδίων στο Stranger Things), γράφουν οι Ματ Λίμπερμαν (Addams Family, Christmas Chronicles) και Ζακ Πεν (Avengers, Ready Player One), συμπρωταγωνιστούν οι Τάικα Ουαϊτίτι, Τζόντι Κόμερ (Killing Eve), Τζόε Κίρι (Stranger Things). Στις αίθουσες στις 3 Ιουλίου.

Update: Μια ταινία που τράβηξε τα πάνδεινα από την πανδημία και σχεδόν την είχαμε ξεχάσει. Ήρθε όμως η ώρα να την δούμε στις ελληνικές αίθουσες και αυτό θα συμβεί στις 12 Αυγούστου, όπως μας ενημέρωσε η εταιρεία διανομής Feelgood. Αυτό είναι το νέο... υπενθυμιστικό τρέιλερ: 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Πρώτη δημοσίευση: 8 Dec 2019, 18:29
Ενημέρωση: 11 Jun 2021, 18:30
Συντάκτης: 
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos