"Fire of love": Ένα ντοκιμαντέρ που προκαλεί έκρηξη!

Published: 5 Jun 2022, 13:51

Ένα ντοκιμαντέρ που προκάλεσε έκρηξη στο φετινό Sundance απέκτησε trailer!

<a href="/en/nea/treiler-toy-acolyte-exorgise-toys-fans/69680">Το τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο τρέιλερ του "Acolyte" εξόργισε τους φανς

Ο λόγος για το “Fire of Love” της Σάρα Ντόσα (The Seen and the Unseen) που αφορά τη ζωή δύο Γάλλων επιστημόνων, της Κάτια και του Μορίς Κραφτ. Το ζευγάρι –στη ζωή και την έρευνα– αφιέρωσε όλη του τη ζωή στο να μάθει το πάντα για τα ηφαίστεια, αφήνοντας πίσω έναν τεράστιο όγκο αρχειακού υλικού.

Με τη φωνή της Μιράντα Τζουλάι (Kajillionaire) στον ρόλο του αφηγητή, η ταινία εξερευνά τους λόγους που έκαναν το ζευγάρι να παρατήσει μια κανονική ζωή για να βρίσκεται συνεχώς σε ενεργά ηφαίστεια, γεγονός που οδήγησε σε τραγωδία. Η επιμονή, αλλά και η εμμονή των δυο τους με αυτό το τόσο επικίνδυνο φυσικό φαινόμενο ζωντανεύουν στην οθόνη, ενώ το ντοκιμαντέρ απέσπασε διθυραμβικές κριτικές.

Κάποιοι μάλιστα το συνέκριναν με το αντίστοιχης θεματολογίας “Into the Inferno” του Βέρνερ Χέρτσογκ.

Κι επειδή είναι μόνο τιμή να συγκρίνεται κάτι με τη δουλειά του μάστορα Βέρνερ, δείτε κι εσείς το trailer για να βγάλετε τα συμπεράσματά σας. Το “Fire of Love” αγοράστηκε από την National Geographic Documentary Films και τη ΝΕΟΝ, ενώ θα προβληθεί και στο Disney+.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos