Emancipation: Η Apple ρισκάρει με τον Ουίλ Σμιθ

Published: 4 Oct 2022, 03:26

Μέχρι στιγμής έχει πληρώσει ακριβά την σφαλιάρα που έριξε στον Κρις Ροκ ο Ουίλ Σμιθ, κατά την διάρκεια απονομής των φετινών Όσκαρ. 

<a href="/en/nea/manhunt-anazitontas-ton-dolofono-toy-avraam-linkoln/69682">"Manhunt": Αναζητώντας τον δολοφόνο του Αβραάμ Λίνκολν</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Manhunt": Αναζητώντας τον δολοφόνο του Αβραάμ Λίνκολν

Νetflix και Sony έβαλαν φρένο σε μεγάλες παραγωγές που ετοίμασαν μαζί του, ενώ η Apple TV βρέθηκε στην πιο δύσκολη θέση, καθώς είχε ήδη επενδύσει 120 εκατομμύρια δολλάρια στο Emacipation που είχε ξεκινήσει γυρίσματα και που σκηνοθετεί ο Αντουάν Φούκουα (με τον Ουίλ Σμιθ ως σκλάβο στην Λουιζιάνα του 1863) και που όλοι ήλπιζαν σε μια ανάλογη οσκαρική πορεία.

Τελικά, άφησε να περάσουν μερικοί μήνες να ξεχαστεί (κάπως) το γεγονός και αποφάσισε να μην πετάξει τελείως στα σκουπίδια τα εκατομμύρια που επένδυσε. Έδωσε λοιπόν στην δημοσιότητα το τρέιλερ για το Emancipation που αναμένεται να στριμάρει 9 Δεκεμβρίου και μία εβδομάδα νωρίτερα να προβληθεί στις αίθουσες, ώστε να διατηρήσει τις όποιες (και αρκετά χλωμές) οσκαρικές του πιθανότητες, ζωντανές. Μαζί με τον Ουίλ Σμιθ, στο καστ οι Μπεν Φόστερ, Μουσταφά Σακίρ, Ιμάνι Πούλουμ, Στίβεν Ογκ, Γκραντ Χάρβεϊ. Ένα τρέιλερ που δείχνει μια ασπρόμαυρη εκδοχή του "12 years a slave" με το φιλμ επικεντρωμένο σχεδόν αποκλειστικά στον Ουίλ Σμιθ: Μένει να δούμε πως ακριβώς θα το προωθήσουν. 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos