"The boys in the band": Ο Ράιαν Μέρφι επιστρέφει

Published: 10 Sep 2020, 14:52

Το 2018 ανέβηκε στο Broadway το θεατρικό έργο του Mart Crowley «The Boys in the Band» το οποίο τώρα θα ανέβει στο Netflix ως ταινία με τους ανοιχτά ομοφυλόφιλους ηθοποιούς Jim Parsons, Zachary Quinto, Matt Bomer, Andrew Rannells, Charlie Carver, Robin DeJesus, Brian Hutchison, Michael Benjamin Washington και Tuck Watkins. Την παραγωγή έχει αναλάβει ο Ryan Murphy και την σκηνοθεσία ο Joe Mantello.

<a href="/en/nea/impeachment-american-crime-story-h-ethniki-eromeni/65252">"Impeachment: American Crime Story": H "Eθνική Ερωμένη"</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Impeachment: American Crime Story": H "Eθνική Ερωμένη"

Οι ηθοποιοί έπαιζαν και στην θεατρική παράσταση η οποία βραβεύτηκε το 2019 με βραβείο Tony.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα μεταφερθεί το συγκεκριμένο θεατρικό έργο στον κινηματογράφο.

Το 1970 είχε μεταφερθεί από τον William Friedkin. Η υπόθεση διαδραματίζεται στο 1968 στην Νέα Υόρκη με μια παρέα φίλων που βρίσκονται σε ένα πάρτι γενεθλίων. Οικοδεσπότης του πάρτι είναι ο Michael (Parsons), ένας αλκοολικός συγγραφέας, το οποίο διοργανώνει για τον Harold (Quinto). Ξεκινά ως ένα πάρτι γεμάτο γέλια και ποτά, όταν ο Allan (Hutchison), συμμαθητής στο σχολείο με τον Michael, εμφανίζεται απροσδόκητα με όλες τις σχέσεις των υπολοίπων να αναταράσσονται.

Ένα ακόμα πρότζεκτ του Ryan Murphy στο Netflix, έπειτα από το The Politician και Hollywood. Επίσης, ο παραγωγός ετοιμάζει μια σειρά με τον Ewan McGregor για τον σχεδιαστή Halston, αλλά και το πρίκουελ του Στην Φωλιά του Κούκου, «Ratched» με την Sarah Paulson που θα είναι διαθέσιμο στις 18 Σεπτεμβρίου. Ο Σεπτέμβριος θα είναι ένας παραγωγικός μήνας και για το Netflix και για τον Αμερικανό δημιουργό.

Το πρώτο τρέιλερ δείχνει πολύ ενδιαφέρον και το περιμένουμε με ανυπομονησία.

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos