"Avengers: Endgame": Trailer και ρεκόρ!

Published: 7 Dec 2018, 17:14

To πολυαναμενόμενο trailer αλλά και ο τίτλος του 4ου μέρους των "Avengers" είναι εδώ!
Η συνέχεια του "Infinity War" θα ονομάζεται "Endgame". Σκηνοθετούν ξανά οι Anthony Russo και Joe Russo με το σενάριο των Christopher Markus και Stephen McFeeley, στο τελικό κεφάλαιο των Εκδικητών της Marvel. Το trailer είναι σαφώς σκοτεινό με τον Τόνι Σταρκ - Iron Man να είναι ολομόναχος σε ένα σκάφος στο διάστημα και την Black Widow με τον Captain America να μιλούν για τους χαμένους πλέον φίλους τους...
Εκπλήξεις υπάρχουν, κυρίως στην τελευταία σκηνή του trailer!

<a href="/en/nea/oi-neoi-fantastic-four-epistrefoyn/69428">Οι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι νέοι Fantastic Four επιστρέφουν

Στην Ελλάδα η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους τη Μεγάλη Πέμπτη, 25 Απριλίου και στις ΗΠΑ στις 26 Απριλίου, μία εβδομάδα νωρίτερα από ότι ήταν προγραμματισμένο.

Το clip που θα δείτε, έγινε το τρέιλερ που παρακολούθησαν οι περισσότεροι άνθρωποι στην ιστορία μέσα σε 24 ώρες. Προβλήθηκε (συνολικά στις πλατφόρμες όλων των social media που προβλήθηκε) 289 εκατομμύρια φορές, καταρρίπτοντας το ρεκόρ που είχε το Infinity War με 230 (και το οποίο με την σειρά του είχε προσπεράσει το "It" με 221).

 

 

 

Update 4/2/19: Νέο teaser για το Super Bowl. Όσοι απέμειναν, ετοιμάζονται να αντεπιτεθούν.

 

Update 14/3/19: "Whatever it takes". Τελικό τρέιλερ συναισθματικά φορτισμένο (και με πιθανό ρομάντσο Black Widow - Hawkeye!).

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos