Ο Γιοακίν Φοίνιξ παίζει ακόμα σε μικρού μήκους

Published: 19 Jun 2019, 13:11

Η φωτογράφος και κινηματογραφίστρια Κλάρα Μπαλζάρι που ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες, έστησε την πρώτη ολοκληρωμένη μικρού μήκους ταινίας της που ονομάζεται «Lou» και διαρκεί 12 λεπτά.

<a href="/en/nea/proti-foto-tis-lady-gaga-sto-joker-folie-deux/67744">Πρώτη φωτό της Lady Gaga στο «Joker: Folie à Deux»</a>ΣΧΕΤΙΚΑΠρώτη φωτό της Lady Gaga στο «Joker: Folie à Deux»

Οι πιθανότητες να είχαμε πληροφορηθεί την ύπαρξή της θα ήταν σχεδόν μηδαμινές, αν δεν έπειθε τον Γιόακιν Φοίνιξ να υποδυθεί τον ρόλο του πατέρα της νεαρης πρωταγωνίστριας, σε ένα χαριτωμένο δίλεπτο.

Μαζί του και η Σάσα Φρόλοβα με την Οντέσα Γιανγκ και όσον αφορά στο φιλμ, σύμφωνα με την ίδια την δημιουργό:

"Η Λου δεν έχει κανένα παράδειγμα προς μίμηση, δεν ξέρει πώς να συμπεριφερθεί. Απορροφά τις καρικατούρες-εκδοχές του αρσενικού και του θηλυκού και μόνο όταν απομακρύνεται από το σπίτι της προς το σκοτάδι αρχίζει να αντιλαμβάνεται την πολυπλοκότητα του αυτοπροσδιορισμού. Η εμπειρία της Lou αντικατοπτρίζει την απεραντοσύνη της εφηβείας και το ιδιαίτερο βάρος της κατασκευής μιας αυθεντικής ιδέας του "εαυτού" μέσα από τη θηλυκή ματιά".

Κάπως έτσι, αν και όλα αυτά περιγράφονται κάπως αχνά.

ΤΑΙΝΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos