Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Ο Γουές προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του μετά τον χωρισμό. Μια τουαλέτα στη μέση του πουθενά θα του δείξει ότι το φινάλε μιας σχέσης δεν είναι τίποτα μπροστά στο τέλος του κόσμου .

Γνώμη: Ταινία που ξεσηκώνει τα πλήθη σε διάφορα τρόμοφεστιβαλ, κλείνει το μάτι σε θεατές που βαρέθηκαν τα ίδια και τα ίδια αλλά ταυτόχρονα αποδεικνύει ότι ο τρόμος δίνει τις  απαντήσεις του  σε αυτούς που το θεωρούν ευκολοχωνευτο είδος .

Το Glorious είναι γεμάτο από ιδέες που μόνο μια πιστή οπαδός θα μπορούσε να αποτυπώσει κινηματογραφικά χωρίς να καταλήγει cringe.

H Rebecah Mckendry είναι δηλωμένη φαν του είδους γι αυτό και κάνει ότι μπορεί να αφήσει το στίγμα της σαν σκηνοθέτης του συγκεκριμένου πονήματος με ενδιαφέρουσα χρήση των λίγων μέσων που διαθέτει.

Πριν αρχίσουν να τρέχουν όλοι με το άκουσμα της πλοκής  ότι μια θεότητα μιλάει στο πρωταγωνιστή μέσα από μια τρύπα σε ένα wc της κακιάς ώρας να τονίσουμε ότι το διαμάντακι αυτό κρύβει πολλά μυστικά τα οποία αποκαλύπτονται με σαρδονιο χιούμορ μέσα από τη ιδιαίτερη φωνή του Jk Simmons σε ένα σφηνάκι 80 λεπτών.

Με μια Λάβκραφτιανη χροιά μαθαίνεις ότι το ανθρώπινο γένος πάει απ' το κακό στο χειρότερο (όχι ότι δε το ξέραμε).

Ο Ryan Kwanten του True blood και των πολλών άστοχων επιλογών εδώ δε χρειάζεται να κάνει πολλά  καθώς το τέλμα που έχει φτάσει τον οδηγεί να ξεβρακωθεί κυριολεκτικά και μεταφορικά.

Το φιλμ πετάει και μια βόμβα στο τέλος που κάποιοι έμπειροι ίσως την ψαρέψουν νωρίς, όπως και να χει όμως το Glorious έχει την αυτοπεποίθηση να δηλώσει ότι και με 1000 δολάρια μπάτζετ πετυχαίνεις αν τολμάς και είσαι ευρηματικός .Στη ψαροταβέρνα δε ζητάς κοκορέτσι, αντίστοιχα εδώ πέφτοντας στη τρύπα του Απέραντου, το αμόρε που σε σκουπιδιασε είναι το τελευταίο πράγμα που θα πρεπε να σε νοιάζει. Must για τους horrοr-ακηδες 

Πρώτη δημοσίευση: 6 Jun 2023, 16:10
Ενημέρωση: 6 Jun 2023, 16:10
Τίτλος:
Glorious
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
79
Πλατφόρμα Streaming: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos