Θα το βρείτε: Amazon Prime Video

Σύνοψη: Δίδυμα αδέρφια καταφτάνουν στο εξοχικο της μητέρας τους, η οποία εκτός απο το πρόσωπο που κρύβει μέσα στις γάζες έχει και μια ιδιαίτερη συμπεριφορά που θα τους κάνει να ανησυχήσουν.

Γνώμη: Ένα ακόμα remake άκοπο, αβίαστο που δε χρειάστηκε ποτέ κανένας, μιας και η original ταινία του 2014 ήταν ένα καταπληκτικό θρίλερ που σεβόταν τον εαυτό του, γεμάτο ατμόσφαιρα και ανατροπές.

Το ΄Καληνύχτα Μαμά' ήταν μια απροσδόκητη έκπληξη που ήρθε με φόρα απο την Αυστρία, δεν εκτιμήθηκε όσο έπρεπε και οι σκληροπυρηνικοί φάν σίγουρα θα πρέπει να το τσεκάρουν στη λίστα τους.

Το Amazon Prime το πήρε, το γυάλισε, εννοείται έβγαλε ότι 'χαρούμενη' στιγμή υπήρχε, πάλι καλά που δεν άλλαξε και το τελικό twist γιατί δύσκολα θα υπήρχε ταινία γενικώς. Λίγες ευφάνταστες ιδέες μαζεύτηκαν άρον άρον και δεν εξηγήθηκαν ποτέ αφού το σχέδιο έλεγε σε 90 λεπτά να 'κλείσει το μαγαζάκι΄.

Δε βρίσκουμε λόγο να μιλήσουμε για σενάριο ή σκηνοθεσία μιας και μιλάμε για ένα ανεύμπνευστο copy paste, ενώ οι ερμηνείες πάσχουν σημάντικα σε σύγκριση με τη πρωτότυπη ταινία. Κρίμα, γιατί η Νaomi Watts είναι μια πραγματικά καλή ηθοποιός που τείνει να γίνει η μούσα των (meh) θρίλερ καθώς στη περίοδο της καραντίνας γύρισε σερί κάκιστων ταινιών με κάτι infinite καταιγίδες, ένα άλλο έπος που έψανε το γιο της με σπασμένο iphone και λίγο παλιότερα το 2016 με τo Shut Ιn να μένει κλειδωμένη σε ένα σπίτι μόνη της, να φαντάζεται οράματα και εμάς τρόπο να σπάσουμε τη τηλεόραση. Εξήγηση δεν υπάρχει μ όνο στο οτι έχει κακό ατζέντη ή διαφορετικά κάνει τα κουμάντα της εν όψει του δυσκολότερου χειμώνα των τελευταίων 350 χρόνων όπως λένε οι πολιτικάρες μας, μιάς και κάπως πρέπει να πληρωθούν τα αέρια και τα ξύλα.

Όπως και νά χει, για κάποιον που δεν έχει δεί το αυθεντικό θα περάσει σίγουρα την ώρα του προσπαθώντας να λύσει το μυστήριο με τη κατάθλιψη που τους έχει πιάσει όλους εκεί μέσα, αλλά τελειώνοντας η ταινία δε σου μένει κάτι αφού το shock value είναι μετριασμένο κατά πολύ, ενώ και το όλο σκηνικό φαντάζει μέτρια τηλεοπτική προσπάθεια στη καλύτερη.

Η ελληνική τηλεόραση μετα απο πάρα πολύ καιρό έχει τίμιες προσπάθειες στο παλμάρε της ,ενώ ταυτόχρονα το fanbase της trashilas έχει ξεκινήσει το γλέντι με το reality μοντέλων την ώρα που το επικό Love island έρχεται να ανατινάξει όλα τα σπίτια.

Πώς εμείς να πείσουμε όλους αυτούς οτι σαν το κινηματογράφο και τη ΚΑΛΗ τηλεόραση δεν έχει, όταν η Naomi περιφέρεται με γάζες και βαρεμάρα;

Πρώτη δημοσίευση: 24 Sep 2022, 17:45
Ενημέρωση: 24 Sep 2022, 17:45
Τίτλος:
Goodnight mommy
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
92
Εταιρία διανομής: 
Πλατφόρμα Streaming: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos