Σύνοψη: Ο Στρετς, είναι οδηγός λιμουζίνας. Η ζωή του δεν πάει πουθενά, είναι άφραγκος και μαθαίνει ότι μέχρι τα μεσάνυχτα, θα πρέπει να δώσει τα 6000$ που χρωστάει σε έναν μπουκ, αλλιώς η ζωή του κινδυνεύει. Δεν έχει ιδέα που θα τα βρει. Όμως η μοίρα έχει ετοιμάσει γι αυτόν την πιο τρελή μέρα της ζωής του.

Άποψη: Όταν ξεκινήσαμε να βλέπουμε το Stretch, είχαμε την μπλαζέ έκφραση του ανθρώπου που έχει δει αρκετές ταινίες που προσπαθούν να το παίξουν έξυπνες χωρίς να το καταφέρνουν, και τίποτε δεν έδειχνε ότι και αυτή δεν θα ήταν μια από τα ίδια.

Όταν τελειώσαμε, είχαμε περάσει αναπάντεχα καλά, βλέποντας μια από τις πιο διασκεδαστικές ταινίες που έχουμε δει τελευταία. Ο Στρετς, είναι ένα κανονικό ναυάγιο. Δεν έχει μία, δεν έχει ξεπεράσει την πρώην του, κάνει μια δουλειά που μισεί, και από πάνω πρέπει να μαζέψει 6000$ σε δώδεκα ώρες. Η μόνη του ελπίδα είναι ένας παρανοϊκός πελάτης ο οποίος του λέει πως εάν ικανοποιήσει όλες του τις παλαβές επιθυμίες, είναι πρόθυμος να του αφήσει ως πουρμπουάρ το εν λόγω ποσόν.

Το τι ακολουθεί, φυσικά, είναι η μία αναποδιά και τρέλα μετά την άλλη. Ο Στρετς ανοίγει μέτωπα με τρελό ρυθμό και σύντομα, παρανοϊκοί κακοποιοί, μπράβοι, πορτιέρηδες, μέχρι και το FBI τον κυνηγάνε όπου βρεθεί. Το Stretch, ακολουθεί την παράδοση των πρώτων ταινιών του Γκάι Ρίτσι και ο σκηνοθέτης Τζο Κάρναχαν (Narc, Smokin' Aces, The Grey) καταφέρνει να μην πάρει στιγμή το πόδι από το γκάζι, χωρίς να χάσει τον έλεγχο της ταινίας του, όπως συνήθως γίνεται με σενάρια που ξεκινούν για «έξυπνα» και καταντάνε εξυπνάδες.

Μέσα σε ενενήντα λεπτά, έχουμε τον Πάτρικ Γουίλσον (Insidious, The Conjuring) που καταφέρνει μια χαρά να ξεφύγει από τον τίτλο του scream king που του κόλλησαν τα επιτυχημένα θρίλερ από τα οποία έγινε γνωστός. Έχει τον Κρις Πάιν (Star Trek, Hell or High Water) να δίνει την πιο απολαυστική του ερμηνεία στον ρόλο του μισότρελλου εκατομμυριούχου. Έχει τον Ντέιβιντ Χάσελχοφ και τον Ρέι Λιότα να παρωδούν τους εαυτούς τους. Έχει την Τζέσικα Άλμπα, που σε εμάς αρέσει πολύ. Και έχει τον Εντ Χέλμς (The Office, Τhe Hangover) σε έναν ρόλο, αποθέωση του καλού αυτοσχεδιασμού.  Έχει πολύ κυνηγητό, συνεχείς ανατροπές και πολύ και καλό χιούμορ. Είναι μια ταινία για να περάσεις καλά - και περνάς καλά.

 

Παραδόξως, η Feelgood δεν πίστεψε στην ταινία και την έβγαλε κατ ευθείαν σε DVD. Κακώς. Πάρτε τους φίλους σας, παραγγείλτε πίτσες και ετοιμαστείτε για χαβαλέ. Χρειάζονται και αυτές οι ταινίες. Την προτείνουμε!

Πρώτη δημοσίευση: 4 Feb 2018, 15:26
Ενημέρωση: 4 Feb 2018, 15:26
Τίτλος:
Stretch (Τρελή κούρσα)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
94
Εταιρία διανομής: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
20 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos