Σπύρος Σταθουλόπουλος: Έχει πολλά να πει

Published: 13 Feb 2012, 20:25

Όσο δεν μου άρεσε η ταινία Meteora, άλλο τόσο μου άρεσε η συνέντευξη με τον σκηνοθέτη Σπύρο Σταθόπουλο. Δροσερός χαρακτήρας, ενθουσιώδης, (πώς να μην είναι άλλωστε; Η ταινία του συμμετέχει στο διαγωνιστικό της Berlinale) και απίστευτα κατατοπιστικός. Να πω την δική μου αμαρτία, πιο πολύ μου άρεσε η ταινία κατά τη διάρκεια αυτής της συνομιλίας παρά στην μεγάλη οθόνη. Ο Σταθόπουλος είχε τόσα πολλά να πει αλλά κάπου έμεινε ελλιπές το έργο του.

Η συνέντευξη πήρε πολλές προεκτάσεις, δεν επικεντρώθηκε μόνο στην ταινία. Θρησκεία, αμαρτήματα, Κολομβία, Ελλάδα, επόμενη ταινία και Αγγελόπουλος. Έχει απογοητευθεί τόσο πολύ με την κατάσταση που βρίσκεται η Ελλάδα και θέλει να κάνει μία ταινία με όλα αυτά που συμβαίνουν. Η επόμενη ταινία του θα έρθει κατά πάσα πιθανότητα από το Λος Άντζελες όπου και διαμένει τα τελευταία χρόνια. Μου άφησε μία θετική γεύση αυτό το παιδί.

Βέβαια του έκανα χαλάστρα αλλά δεν θα το πάρει είδηση. Σε συνέντευξή του σε ξένο τύπο (με κάμερα), καθόμουν μπάστακας από πίσω τους με γυρισμένη την πλάτη. Δυστυχώς υπέπεσα στο αμάρτημα του χαμηλοκάβαλου παντελονιού. Βιντεοβομβίδα με τα ούλα της. Sorry, dude.

Aγγελική Ρούσκα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

This beautiful fantastic

This beautiful fantastic

Σύνοψη: Η Bella, μια ιδιαίτερη κοπέλα, ονειρεύεται να γίνει συγγραφέας παιδικών βιβλίων. Μέχρι να...
14 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο