Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου 18: Η Βαλέρια Γκολίνο στην Αθήνα

Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου 18: Η Βαλέρια Γκολίνο στην Αθήνα
Published: 15 Nov 2018, 21:43
Συντάκτης:

Η Βαλέρια Γκολίνο έρχεται στην Αθήνα με τη νέα ταινία της, Euphoria, στην οποία υπογράφει την σκηνοθεσία για δεύτερη φορά στην καριέρα της μετά το προ 5ετίας, Miele.

ΣΧΕΤΙΚΑΠανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου 2019: Τα βραβεία

To φιλμ θα ανοίξει το 31ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο Ιντεάλ και αμέσως μετά την προβολή της ταινίας, θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Η 53χρονη Ναπολιτάνα σταρ θα παραδώσει το πρωί της ίδιας μέρας και masterclass.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι Ρικάρντο Σκαμάρτσιο (με συμμετοχές στα John Wick 2 & To Rome with love) και Βαλέριο Μαστανδρέα (Perfetti sconosciuti), ενώ η Γκολίνο συνυπογράφει και το σενάριο. Σύνοψη: O Matteo είναι ένας νέος επιχειρηματίας, ευφυής, τολμηρός και δυναμικός. Ζει μια ζωή στα άκρα γεμάτη προκλήσεις. Ο αδελφός του, Ettore είναι καθηγητής σε σχολείο και ζει ακόμα στη μικρή επαρχιακή πόλη όπου οι δυο τους γεννήθηκαν. Είναι ένας άνδρας συνετός με μια ήσυχη ζωή σε μια ρουτίνα που τον βολεύει, ένας άνθρωπος που συνειδητά επιλέγει να ζει στη σκιά. Αυτοί οι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι θα έρθουν κοντά σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής τους και θα ανακαλύψουν μετά από χρόνια απουσίας ξανά ο ένας τον άλλον.

Το Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου διεξάγεται από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου στον κινηματογράφο Τριανόν.

Published: 15 Nov 2018, 21:43
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο