Νύχτες Πρεμιέρας 2019: Αυτό είναι το ωρολόγιο πρόγραμμα

Published: 11 Sep 2019, 14:44
Συντάκτης:

Είναι μια από εκείνες τις στιγμές που περιμένεις πως και πως στις αρχές Σεπτεμβρίου και που σηματοδοτεί την έναρξη του φθινοπώρου.

<a href="/en/nea/oi-nyhtes-premieras-provaloyn-ton-nono-ii-psifiaka-apokatestimeno/69750">Οι Νύχτες Πρεμιέρας προβάλουν τον Νονό ΙΙ ψηφιακά αποκατεστημένο</a>ΣΧΕΤΙΚΑΟι Νύχτες Πρεμιέρας προβάλουν τον Νονό ΙΙ ψηφιακά αποκατεστημένο

Το 25ο Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας ανακοίνωσε το ωρολόγιο πρόγραμμά του και ήρθε η ώρα να «κυκλώσετε» τα ταινιάκια που σας ενδιαφέρουν.

Η φετινή διοργάνωση μεταξύ 18 - 29 Σεπτεμβρίου, παρουσιάζοντας συνολικά 178 ταινίες απ' όλο τον κόσμο, τρία διαγωνιστικά τμήματα, ειδικά αφιερώματα, ντοκιμαντέρ και πάνω από 47 ελληνικές ταινίες μικρού μήκους.

Οι προβολές θα γίνουν σε Δαναό, Ιντεάλ, Όπερα και Άστορ. Εισιτήρια και κάρτες διαρκείας μπορείτε να αγοράσετε ηλεκτρονικά μέσω viva.gr, από την Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 10:00. (

Το ωρολόγιο πρόγραμμα μόλις κυκλοφόρησε και μπορείτε να το κατεβάσετε εδώ.

Το MOVE IT θα καλύψει για 10η συνεχή χρονιά τις Νύχτες Πρεμιέρας, με συνεχεις ανταποκρίσεις, συνεντεύξεις, απόψεις και καθημερινές κριτικές.

Τα λέμε στις σκοτεινές αίθουσες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos