Kavinsky για 1η φορά στην Αθήνα

Published: 9 Mar 2018, 16:04

Το Europavox Festival επιστρέφει στην Αθήνα! Το project που προωθεί την ευρωπαϊκή μουσική μέσα από τη συνεργασία επτά διοργανωτών συναυλιών από ισάριθμες χώρες έρχεται για 2η φορά στη χώρα μας, με ακόμα περισσότερους καλλιτέχνες από την ευρωπαϊκή σκηνή και headliners δύο μεγάλα ονόματα από τη Γαλλία!

Την Παρασκευή 20 Απριλίου, ο Kavinsky, ο διάσημος μουσικός / παραγωγός / DJ και ένα από τα σπουδαιότερα ονόματα της ηλεκτρονικής σκηνής της τελευταίας δεκαετίας, θα βρεθεί στο Fuzz Live Music Club για ένα special set. Σύντομα, θα ανακοινωθούν περισσότερα ονόματα και για τις δύο βραδιές του Europavox. Μείνετε συντονισμένοι!

Europavox Athens Day 1: Kavinsky (dj set) + more artists tba
Παρασκευή 20 Απρίλίου, Fuzz Live Music Club (Πειραιώς 209 & Πατριάρχου Ιωακείμ 1, Ταύρος, Αθήνα, 210 3450817, www.fuzzclub.gr).

Εισιτήρια προπωλούνται προς 32 ευρώ (μονό) και 60 ευρώ (διπλό). Στο ταμείο, η τιμή θα είναι 35 ευρώ.

Διάθεση: τηλεφωνικά στο 11 876, στα καταστήματα Reload, Seven Spots, Media Markt, Ευριπίδης, στο Viva Kiosk (Πλ. Συντάγματος 4, καθημερινά 9:00-21:00) και στο Viva Spot Τεχνόπολης (μέσα στον χώρο της Τεχνόπολης, είσοδος από οδό Περσεφόνης, Δευτ-Σαβ 11:00-19:00), καθώς και στα www.fuzzclub.gr και www.viva.gr

Ο διάσημος Γάλλος Kavinsky έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας σε μια χρονιά που θα σηματοδοτήσει την πολυαναμενόνενη δισκογραφική επιστροφή του.
Ο Vincent Belorgey, όπως είναι το αληθινό του όνομα, είναι μουσικός, dj και παραγωγός ηλεκτρονικής μουσικής με "εμμονή" στα electropop soundtrack από ταινίες και σειρές των 80s.
Ο χαρακτήρας Kavinsky δημιουργήθηκε από τον Belorgey και η ιστορία τον θέλει να σκοτώνεται όταν τρακάρει με την Ferrari Testarossa του τo 1986 και να επιστρέφει ως ζόμπι για να φτιάξει τη δική του ηλεκτρονική μουσική!
Η παγκόσμια επιτυχία ήρθε με μια ταινία του 2011, το περίφημο "Drive" με πρωταγωνιστή τον Ryan Gosling. Στα opening credits ακούστηκε το κλασικό πλέον "Nightcall" και ο Kavinsky, αμέσως, πάτησε κορυφή!
Στο μοναδικό στούντιο δίσκο του "ΟutRun" (2013) αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, με τις επιρροές να έρχονται μετά από ώρες θέασης ταινιών, video games, αστυνομικές σειρές σαν το Miami Vice και ταινίες του Dario Argento. Ο ίδιος, ηθοποιός όταν ήταν πιο νέος, συνεργάστηκε και με τον Guy-Manuel de Homem-Christo, το 1/2 των Daft Punk, στη σύνθεση του "Nightcall".
Τα sets που παρουσιάζει είναι γεμάτα από τη δική του μουσική, αλλά και από όλους τους ήχους που τον έχουν επηρεάσει στη δημιουργία της.

https://www.facebook.com/KavinskyOfficial/
https://www.instagram.com/kavinsky/?hl=en
https://soundcloud.com/deadcruiser

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos