Οι 10 χειρότερες σεξουαλικές σκηνές που είδαμε ποτέ στο σινεμά

Published: 13 Mar 2022, 14:59
Συντάκτης:

Αν είχατε κάποια στιγμή την ατυχία να βρεθείτε με έναν καθρέφτη τοποθετημένο απέναντί σας την ώρα του σεξ, θα έχετε ήδη διαπιστώσει πόσο περίεργος και άβολος μπορεί να δείχνει κάποιος τη συγκεκριμένη στιγμή. Αυτά -φυσικά- έξω από ένα στούντιο του Χόλυγουντ. Γιατί μέσα όλα (θα έπρεπε να) συναινούν στην απογείωση ενός τέτοιου θεάματος: οι hot πρωταγωνιστές, το κόψιμο στο μοντάζ κάθε άχαρης πόζας, ο κολακευτικός φωτισμός. Παραδόξως, συχνά το αποτέλεσμα των πιο ταλαντούχων σκηνοθετών δεν απέχει πολύ από τις κλισέ, ερωτικές παραγωγές με milf, «άτακτα κορίτσια» και υπαλλήλους «έτοιμες για όλα».

<a href="/en/afieromata/afieroma-kinoymena-shedia-live-action-dyo-se-ena/69791">Aφιέρωμα: Κινούμενα σχέδια & live-action: Δύο σε ένα</a>ΣΧΕΤΙΚΑAφιέρωμα: Κινούμενα σχέδια & live-action: Δύο σε ένα

Σε περίπτωση που αισθάνεστε περίεργα για τη χλιαρή σεξουαλική σας ζωή ύστερα από δύο χρόνια πανδημίας, αυτές οι σκηνές από τη μία θα σας παρηγορήσουν, από την άλλη θα σας κάνουν να θέλετε να αλλάξετε δωμάτιο -και όχι επειδή τις βλέπετε παρέα με τους γονείς σας.

Πατήστε στον τίτλο τς κάθε ταινίας, μεταφερθείτε στο σχετικό clip και απολαύστε (#not) με δική σας ευθύνη τις δέκα χειρότερες σεξουαλικές σκηνές που είδαμε ποτέ στο σινεμά:

Gigli

Αν μπορέσετε να βρείτε μια χειρότερη ατάκα για σεξ από το «It’s Turkey time! Gobble, gobble», έχετε respect από εμάς. Πρόκειται για το ερωτικό κάλεσμα που κάνει η Gigli -την οποία υποδύεται η Jennifer Lopez- μια λεσβία δολοφόνος μπροστά στη θέα του γυμνού… Ben Affleck. Είναι μια πρόσκληση για στοματικό σεξ, συγκεκριμένα, και θα πρέπει να παρακολουθήσετε την ταινία για να μάθετε αν ο Ben τελικά δέχτηκε.

Killing Me Softly

Λίγα πράγματα είναι τόσο απολαυστικά όσο η Heather Graham και ο Joseph Fiennes μπλεγμένοι μέσα σε μεταξωτά σχοινιά. Η σκηνή γίνεται ακόμα πιο άβολη καθώς η Graham, με ψιθυριστή φωνή, εξομολογείται: «Παρέδωσα κάθε έλεγχο, μου άρεσε». Απόδειξη ότι το Fifty Shades of Grey είχε φάει τη σκόνη της, χρόνια πριν.

Bad Teacher

Είναι δύσκολο να ονομάσουμε τι είναι πιο λάθος στην ερωτική σκηνή του Bad Teacher. Το γρύλισμα; Το τρίψιμο του τζιν; Οι γοφοί του Justin Timberlake που κουνιούνται περίεργα; Το πρόσωπο του Justin Timberlake στην κορύφωση; Το βρεγμένο τζιν του Justin Timberlake; Δηλαδή, ας πατήσει κάποιος το pause. Αν όχι για την Cameron Diaz, τότε για όλους εμάς.

Maps to the Stars

Η Julianne Moore ρωτά τον Robert Pattinson: «Θέλεις να γ***ς τις τρύπες μου;» Εκείνος, φυσικά, θέλει. Το θέλει πολύ. Έτσι κάνουν αγχωτικό σεξ, μέσα στο αυτοκίνητο, μπροστά από τις πόρτες και τα παράθυρα των σπιτιών. Και για να γίνει η φάση ακόμα χειρότερη, η Moore βγαίνει από το αυτοκίνητο και σκουπίζει το σπέρμα ανάμεσα από τα πόδια της με ένα μαντίλι. Δεν περιγράφω άλλο.

Body of Evidence

Μια από τις πιο γνωστές σεξουαλικές σκηνές όλων των εποχών είναι ο πειραματισμός της Madonna και του Willem Dafoe με καυτό κερί στο Body of Evidence. «Με τον τρόπο μου», μουρμουρίζει η Βασίλισσα της Ποπ, πατώντας τον Νταφόε και ρίχνοντας λιωμένο κερί και σαμπάνια πάνω στο σώμα του, πριν αρχίσει να το γλείφει. Εμείς τώρα τι να πούμε; Με τις υγείες της.

Showgirls

Πολλά δεν είναι ok στην ταινία Showgirls, αλλά οι σκηνοθέτες ξεπέρασαν τον εαυτό τους με την ιδιαίτερη ερωτική σκηνή της Elizabeth Berkley και του Kyle MacLachlan στην πισίνα. Προσοχή στο συνδυασμό του νερού που αναβράζει με τις εκστατικές κραυγές και τα ανάσκελα τινάγματα, γιατί πόσο μακριά είναι το sexy από το γελοίο; Ένα πλάτσα-πλούτσα απόσταση.

Avatar

Πανύψηλα μπλε ανθρωποειδή που κάνουν σεξ δεν συνθέτουν και την απόλυτη ερωτική σκηνή. Και η ιδέα του James Cameron όλο αυτό να συμβαίνει με καλώδια που συμπλέκονται μεταξύ τους, καταφέρνουν μόνο να το κάνουν ακόμα πιο… complicated.

Fifty shades of Grey

Υπάρχουν πολλές κακές αποχρώσεις στις σεξουαλικές σκηνές αυτού του franchise. Με τη χειρότερη να είναι όταν ο Christian δένει την Anastasia, της καλύπτει τα μάτια με το πουκάμισό του και ρίχνει ένα παγάκι σε όλο της το σώμα. Μας κάνει να αναρωτιόμαστε από ποιο παρωχημένο, γυναικείο περιοδικό πήρε αυτή τη συμβουλή…

Basic Instinct 2

Αυτή η -όχι και τόσο επιτυχημένη- συνέχεια του Basic Instinct ξεκινά με τους Stan Collymore και Sharon Stone να επιταχύνουν με 100 μίλια την ώρα. Οι δυο τους γκρινιάζουν και γελάνε, καθώς εκείνη ψαχουλεύει το… γρανάζι του, μέχρι που τρακάρουν το αυτοκίνητο και εκείνος πεθαίνει. Δεν το λες και happy end.

Watchmen

Το «Hallelujah» του Leonard Cohen είναι ένα υπέροχο τραγούδι, αλλά σίγουρα δεν είναι σέξι. Η σκηνή των Watchmen με τη Malin Akerman να ανοίγει το φερμουάρ ενός λατέξ θα ήταν ερωτική, αν δεν περνούσε την ιστορία ως “η πιο fail επιλογή soundtrack για να κάνεις sex”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos