Επτά σειρές για να δεις τον Μάρτιο στο Netflix

Published: 14 Mar 2020, 14:34
Συντάκτης:

Οι εξελίξεις λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού συνεχίζουν να δημιουργούν αλυσιδωτές αντιδράσεις. H Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας στέλνει ειδοποιήσεις έκτακτης ανάγκης στο κινητό, η χώρα μπαίνει σε αρχικό στάδιο καραντίνας, έκλεισαν κινηματογραφοι, θέατρα, εστιατόρια, μπαρ, καφέ, κλαμπ, μένουμε σπίτι τουλάχιστον μέχρι το τέλος του μήνα. Η λύση είναι καναπές και σειρές (και ταινίες) από τις διάφορες streaming υπηρεσίες μέχρι να λιώσει ο πάγος.

<a href="/en/home-cinema-streaming/damsel/69658">Damsel</a>ΣΧΕΤΙΚΑDamsel

Και ο Μάρτιος έχει πολλές προτάσεις. Τις συγκεντρώσαμε και σας ενημερώνουμε για να κάνετε τα κουμάντα σας. Σε αυτό το post θα αναφερθούμε στις σειρές του Netflix. Η Παρασκευή και 13 που αποφασίστηκε να κλείσουν όλα τα μέρη συνάθροισης στην χώρα μας, υπάρχουν 4 προτάσεις:

Η 3η σεζόν του ισπανικού εφηβικού δράματος «Elite» (κάτι σαν το Gossip Girl από την Ιβηρική), η 2η σεζόν του εξαιρετικού κορεάτικου zombie horror εποχής (!) «Kingdom» (όλα συμβαίνουν στην Κορέα της Δυναστείας των Τζεσόν, μία περίοδο που κράτησε από τον 14ο έως τον 19ο αιώνα και διαμόρφωσε την κορεάτικη κουλτούρα όπως τη γνωρίζουμε σήμερα), ενώ κάνουν πρεμιέρα η νορβηγική σειρά ανθολογίας τρόμου «Bloodride» και η ισλανδική crime σειρά μυστηρίου «The Valhalla Murders», με τον τίτλο να αναφέρει ήδη όσες πληροφορίες χρειάζεστε.

Στις 20 Μαρτίου στριμάρει η Αγγλο-Ολλανδική σειρά εποχής με ιππότες και σπαθιά, «The letter for the King», ενώ στις 26 Μαρτίου ανεβαίνει η γερμανική δραματική σειρά «Unorthodox» με μια νεαρή Εβραία που για να ξεφύγει από την καταπίεση της οικογένειάς της και τον συμφωνημένο από συνοικέσιο γάμο της, προσπαθεί να ξεκινήσει μια νέα ζωή στην Γερμανία.

Τέλος, στις 27 Μαρτίου, θα ανέβει η 3η σεζόν του «Οzark» με τον Τζέισον Μπέιτμαν και την Λόρα Λίνεϊ που δεν το χάνουμε με τίποτα.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos