Το (μέτριο έτσι κι αλλιώς) "Ocean's 8" ήταν το φετινό καλοκαιρινό μπλοκμπάστερ που χτυπήθηκε περισσότερο από εξωγενείς παράγοντες, καθώς εκτός από το Μουντιάλ που ξεκίνησε, συνεχίστηκε και η κακοκαιρία με τις συνεχείς νεροποντές ολόκληρο το τετραήμερο 21-24/6/18, οπότε το combo ήταν σχεδόν απαγορευτικό.
Εννοείται ότι βρέθηκε στην κορυφή του ελληνικού box-office, αλλά με σαφώς κατώτερα νούμερα του αρχικού υπολογισμού, άλλωστε για όλα τα φιλμ υπήρξαν μεγάλα ποσοστά πτώσης: "The incredibles 2" -40%, "Hereditary" -45%, "Jurassic World 2" -50%, "Book Club" -75% κτλ κτλ
Από τις υπόλοιπες νέες ταινίες της εβδομάδας, το "Loving Pablo" κατάφερε να κόψει κάποια -λίγα- εισιτήρια λόγω του πρωταγωνιστικού διδύμου, ενώ για τις υπόλοιπες, δεν υπάρχει κάτι άξιο σχολιασμού.
A.K.
Πρόβλημα το combo μουντιάλ-βροχές
διανομής
4ημέρου
στην Αθήνα
στην Ελλάδα
διανομής
4ημέρου
στην Αθήνα
στην Ελλάδα