Eλάχιστοι περίμεναν ότι το Oppenheimer θα εκτοπιστεί από την κορυφή του ελληνικού box-office στην 3η εβδομάδα προβολής του και μάλιστα από την Καλόγρια 2 και να που συνέβη όμως, με την δεύτερη να κάνοι εντυπωσιακό άνοιγμα στο τετραήμερο 7-10 Σεπτεμβρίου 2023 και να αποτελεί τον βασικό λόγο που το πανελλαδικό σύνολο θεατών που είδαν σινεμά να καταγράφει και μια μικρή αύξηση: 136.303 από 133.267 την προηγούμενη εβδομάδα. 'Όχι ότι το Oppenheimer έκοψε λίγα βέβαια, παρά την πτώση γύρω στο 40% που κατέγραψε: έχει ήδη συγκεντρώσει 325.000 θεατές σε 18 ημέρες προβολής. 

Αν θα ξεπεράσει την Barbie, η οποία βρίσκεται στους 448.000 στην 8η εβδομάδα της, μοιάζει κάπως δύσκολο, αλλά θα απαντηθεί μέσα στον Σεπτέμβριο. 

Ικανοποιητικότατο κράτημα κατάφεραν και "Η ανατομία μιας πτώσης" και το "Equalizer 3", ενώ αντίθετα "Retribution" & "Gran Turismo" υποχώρησαν δραματικά. 

Από τι νέες ταινίες, το "Εύκολος στόχος" κατάφερε να μπει στην 10άδα, αλλά με χαμηλότατο μέσο όρο προσέλευσης θεατών, ενώ περισσότερο απογοήτευσε το "75 ημέρες" με σύνολο 302 εισιτήρια σε 8 αίθουσες. 

Την προσεχή Πέμπτη ο Κένεθ Μπράνα και το "Haunting in Venice" θα τζιράρει, δεν αποκλείεται να τα πάει καλά και το "My big at Greek edding 3", ενώ είμαστε πολύ περίεργοι να διαπιστώσουμε πως θα κοινηθεί η επανέκδοση του αριστουργηματικού Oldboy...

Α.Κ.

Aυτή η ταινία γκρέμισε το Oppenheimer από την κορυφή!

Ταινία
Εταιρία
διανομής
Εισιτήρια
4ημέρου
Αίθουσες
Εβδομάδες
Συνολικά Εισιτήρια
στην Αθήνα
Συνολικά Εισιτήρια
στην Ελλάδα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos