Δημοσίευση: 30 Aug 2010, 20:37
Συντάκτης:

Πού πάτε τέτοια εποχή; Θα φάτε τα μούτρα σας, θα αγχωθείτε τσάμπα, θα κάνετε κακό στην υγεία σας…».

Οι φίλοι μου χωρίστηκαν σε δύο κατηγορίες όταν τους ανακοίνωσα ότι με την ομάδα του Move It αποφασίσαμε να το πάρουμε στα σοβαρά και επιτέλους να κάνουμε το όνειρό μας πραγματικότητα. Το μοναδικό μηνιαίο αμιγώς κινηματογραφικό free press στην Ελλάδα.

Αυτοί που φοβήθηκαν και αυτοί που πανηγύρισαν. «Μπράβο, μη φοβάσαι. Οποιος έχει πλάνο και κατέχει το αντικείμενο οφείλει να κάνει την κίνηση, ειδικά τώρα, σε περιόδους ύφεσης». Τις ευχαριστώ και τις δύο «παρατάξεις», την κάθε μία για διαφορετικό λόγο.

Μη νομίσετε βέβαια, ότι φοβήθηκα ή δίστασα ποτέ, ούτε για δευτερόλεπτο. Όταν περιστοιχίζεσαι από ανθρώπους με τους οποίους μοιράζεσαι το ίδιο πάθος, την ίδια λαχτάρα, την ίδια αγωνία, την ίδια τελειομανία αν θέλετε, για το τελικό αποτέλεσμα, νιώθεις σίγουρος. Mπορεί να μην συμβεί αμέσως, αλλά εν τέλει θα αποτυπωθεί στο χαρτί.

Όχι πως το Move It που κρατάτε στα χέρια σας δεν έχει λάθη, ή για να το απεικονίσω ακριβέστερα, παραλείψεις, ελλείψεις. Εχει. Αλλά είμαστε αποφασισμένοι να το βελτιώνουμε τεύχος με τεύχος. Είμαστε άριστοι μαθητές, σας διαβεβαιώ. Τα λάθη μας θα αποτελέσουν το καλύτερο μάθημα. Και ποτέ δεν θα κωλώσουμε να τα παραδεχθούμε.

Η απέχθειά μας για τα «σεντόνια» από λέξεις, είναι έκδηλη: αρκεί κανείς να ξεφυλλίσει το περιοδικό. Μπορείς να πεις τα πάντα για μια ταινία με 150-200 λέξεις. Δεν χρειάζονται 700. Δεν είμαστε μυαλοπώλες. Δεν πουλάμε μούρη.

Είμαστε όμως αρρωστάκια με το σινεμά και θέλουμε να ελπίζουμε ότι απευθυνόμαστε σε τέτοια.
Και μελλοντικά, σας επιφυλάσσουμε πολλές εκπλήξεις. Αναζητήστε μας…

Δημοσίευση: 30 Aug 2010, 20:37
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

MIrage

Σύνοψη: Την ημέρα της πτώσης του τείχους του Βερολίνου το 1989, ο μικρός Nico...
2 ώρες

Πρώτο τρέιλερ για την ταινία Downton Abbey

Έπειτα από έξι τηλεοπτικές σεζόν, η οικογένεια Crawley της σειράς Downton Abbey θα πρωταγωνιστήσει...
7 ώρες

Ο Γιώργος Λάνθιμος γυρίζει μικρού μήκους για την Εθνική Λυρική Σκηνή

Γιώργος Λάνθιμος και Λυρική. Έννοιες καταρχήν ασυμβίβαστες. Και όμως. Η Εθνική Λυρική Σκηνή και ο...
9 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
11482
Odeon
7202
Odeon
4574