Μάνα κουράγιο! Εγκυμονούσες στα… γυρίσματα

Δημοσίευση: 15 Δεκ. 2015, 11:05
Συντάκτης:

Ηθοποιός σημαίνει φως, σημαίνει θυσία και όπως λένε μπορεί οι θεατές να βλέπουν μόνο το συνήθως αψεγάδιαστο αποτέλεσμα on screen, ωστόσο πρόκειται για μια δουλειά με πολλές δυσκολίες.
Σκέψου για παράδειγμα το πιο απλό που μπορεί να συμβεί στη ζωή μιας γυναίκα. Να μείνει έγκυος και να πρέπει να τρέχει και να μη φτάνει σε… πολύωρα γυρίσματα. Που σημαίνει να προσπαθεί να κρύβει κοιλιά, να συγκρατεί τις αναγούλες της, να στέκεται όρθια, να ιδρώνει κλπ. Δύσκολο, ρεαλιστικά μιλώντας. Κι όμως, κάποιες από τις αγαπημένες μας ηθοποιοί τα κατάφεραν και έβγαλαν τα γυρίσματα όντας έγκυοι… Σκάρλετ Γιόχανσον, Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και Χάλι Μπέρι είναι μόνο κάποιες από αυτές...

ΣΚΑΡΛΕΤ ΓΙΟΧΑΝΣΟΝ
Όταν η πανέμορφη ξανθιά ηθοποιός γύριζε το "Avengers: Age of Ultron" όπου υποδυόταν τη μαύρη χήρα, κυοφορούσε το μωρό της. Μάλιστα, προκειμένου να κρύψει την φουσκωμένη της κοιλιά, χρειάστηκε αρκετές φορές να ντουμπλαριστεί από κασκαντέρ (για να αποφύγει επίσης τις ‘επικίνδυνες αποστολές’), ενώ φορούσε και ειδικούς κορσέδες που αφενός «έκρυβαν», αφετέρου προστάτευσαν.

ΣΑΡΑ ΤΖΕΣΙΚΑ ΠΑΡΚΕΡ
Στα γυρίσματα του πρώτου επεισοδίου της 5ης σεζόν της αγαπημένης σειράς "Sex & the city" η πρωταγωνίστρια και fashion icon Σάρα Τζέσικα Πάρκερ ήταν έγκυος στο γιο της Τζέιμς. Επειδή στο σενάριο προφανώς δε χωρούσε…. μια εγκυμοσύνη, οι παραγωγοί αναγκάστηκαν να κόψουν την πέμπτη σεζόν σε 8 επεισόδια, αντί για 18. Για τις ανάγκες κάλυψης της εγκυμοσύνης της μάλιστα, η Πάρκερ στη συγκριμένη σεζόν φοράει φαρδιά φορέματα και κρατά υπερμεγέθεις –statement πάντα- τσάντες που ‘κρύβουν’ τη φουσκωμένη της κοιλίτσα. Η ίδια καταφέρνει ακόμα και να… συμμετέχει σε pool party χωρίς να γίνει ορατή η κοιλιά της!

ΤΖΟΥΛΙΑ ΡΟΜΠΕΡΤΣ
Η «pretty woman» και το πιο όμορφο χαμόγελο του Χόλιγουντ Τζούλια Ρόμπερτς ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος στα δίδυμα Hazel και Phinnaeus, είχε ήδη στα χέρια της το σενάριο της ταινίας “Ocean’s Twelve”, οι υπογραφές είχαν πέσει και όλα ήταν έτοιμα για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.  Λόγω της κατάστασης, το σενάριο «δουλεύτηκε», προκειμένου να δοθεί έμφαση στην εγκυμοσύνη της Ρόμπερτς. Μάλιστα, η ηθοποιός κατέληξε να υποδύεται μια γυναίκα ονόματι Τες που ποζάρει ως έγκυος Τζούλια Ρόμπερτς, προκειμένου να φτάσει κοντά στο πολύτιμο αυγό Φαμπερζέ. Μάλιστα, προκειμένου  η ηρωίδα να φαίνεται περισσότερο… προχωρημένης εγκυμοσύνης, οι παραγωγοί «ενίσχυσαν» την κοιλιά της ηθοποιού με μαξιλάρια (sic)!

ΛΙΖΑ ΚΟΥΝΤΡΟΟΥ
Μπορεί σύμφωνα με το σενάριο της επιτυχημένης σειράς "Friends"  η Φοίβη να κυοφορούσε τα τρίδυμα του αδελφού της, ωστόσο η ίδια η Λίζα Κούντροου που την υποδυόταν ήταν όντως έγκυος εκείνη την περίοδο. Μάλιστα, όταν οι παραγωγοί έμαθαν για την εγκυμοσύνη της ηθοποιού, ενθουσιάστηκαν τόσο, που αποφάσισαν να την «εντάξουν» στο σενάριο. Για την ιστορία, η ηθοποιός κέρδισε βραβείο Emmy για την σε προχωρημένη εγκυμοσύνη εμφάνισή της στο επεισόδιο 23/24 της 4ης σεζόν.

ΚΟΡΤΝΕΙ ΚΟΞ
Στην τελευταία σεζόν της σειράς "Friends", η Κόρτνει Κοξ ήταν επίσης έγκυος, στην κόρη της Coco. Ωστόσο, σε αυτή την περίπτωση και σε αντίθεση με αυτήν της Κούντρου, η εγκυμοσύνη της Κοξ δε.. χωρούσε στο σενάριο. Έτσι, με φαρδιά ρούχα και διάφορες άλλες πατέντες, οι σκηνοθέτες προσπαθούσαν να κρύψουν την 4μιση μηνών κοιλιά της Κοξ. Νονά της Coco είναι η Τζένιφερ Άνιστον.

ΧΑΛΙ ΜΠΕΡΙ
Κατά την περίοδο που γυριζόταν η ταινία "X-Men: The Days of Future Past", η έγκυος τότε Χάλι Μπέρι έκανε αγώνα δρόμου προκειμένου να ολοκληρωθούν  τα γυρίσματα πριν αρχίσει και… φουσκώνει η κοιλιά της. Τελικά, παρά τον αγώνα της ίδιας, ο ρόλος της έπρεπε να ξαναγραφτεί με αποτέλεσμα  η εμφάνισή της στην ταινία να είναι διάρκειας μόλις 22 λεπτών.

ΕΛΕΝΑ ΜΠΟΝΑΜ ΚΑΡΤΕΡ
Η ηθοποιός και τότε σύντροφος του σκηνοθέτη της ταινίας “Sweeney Todd” Τιμ Μπαρτον, Έλενα Μπόναμ Κάρτερ ήταν έγκυος κατά την περίοδο που γυριζόταν η ταινία. Ακόμα κι αν δεν ήταν εμφανές στους θεατές, η ίδια η ηθοποιός παραδέχτηκε αργότερα σε συνέντευξή της ότι η πίεση από τους κορσέδες  που φορά στην ταινία, της προκαλούσαν εμετούς και αναγούλες.

ΚΕΡΙ ΟΥΑΣΙΝΓΚΤΟΝ
Στην 3η σεζόν της σειράς "Scandal", η πρωταγωνίστρια Κέρι Ουάσινγκτον έμεινε έγκυος. Καθότι η εγκυμοσύνη δεν ήταν ‘διαχειρίσιμη’ σεναριακά, οι ενδυματολόγοι της σειράς επιστράτευσαν ό,τι φαρδύ ρούχο και ό,τι ογκώδες τσαντικό βρήκαν στο διάβα τους, προκειμένου να κρύψουν την κοιλιά της.  Τελικά, η σεζόν αναγκάστηκε να «κουρευτεί» στα 18 επεισόδια, αντί των 22 αρχικά προγραμματισμένων.

ΡΙΣ ΓΟΥΙΔΕΡΣΠΟΥΝ
Όταν η Ρις Γουίδερσπουν πρωταγωνιστούσε στην ταινία "Vanity Fair", ήταν έγκυος στο γιο της Deacon. Τα φορέματα εποχής τα οποία η ίδια φορά στην ταινία βοήθησαν τα μάλα στο «καμουφλάζ» , με επιπλέον ενίσχυση από το χαμηλό φωτισμό.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
9 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos