Δέκα ηθοποιοί που οφείλουν να αποσυρθούν

Δημοσίευση: 26 Ιουνίου 2017, 13:43
Συντάκτης:

Ο Ντάνιελ Ντέι Λιούις παράτησε την υποκριτική και καλά έκανε. Ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του. Ως σινεφίλ, αποφασίζουμε και εμείς ποιους θέλουμε να τον ακολουθήσουν. Για άλλους το κάνουμε με συμπάθεια και αγάπη, αναγνωρίζοντας το παρελθόν τους. Για άλλους με μέγα «μίσος», αναγνωρίζοντας -ξανά- το παρελθόν τους.
Διαλέξαμε μόλις 10 ηθοποιούς που οφείλουν να πουν το αντίο από την υποκριτική. Το ταβάνι τους το έπιασαν, έχουν χρόνια να κάνουν κάτι καλό, άρα γιατί να (αλληλο)βασανιζόμαστε;

Μπρους Γουίλις
Ετών: 62
Tελευταία καλή ερμηνεία: "Looper" (2012)
Aμέτρητες ταινίες, που είναι σίγουρο πως ούτε ο ίδιος θυμάται τους τίτλους.

Τομ Κρουζ
Ετών: 55
Tελευταία καλή ερμηνεία: "Tropic Thunder" (2008).
Ο Κρουζ -με εξαίρεση τη "Μούμια"- δεν κάνει κακές ταινίες. Το αντίθετο. Οι "Επικίνδυνες αποστολές" είναι διασκεδαστικές αλλά στα 55 του δεν δοκιμάζει τίποτε άλλο εκτός από το ρόλο του action hero. Και τα επόμενα είναι "Mission: Impossible 6" και "Top Gun"! Επειδή είναι 99% σίγουρο πως και στα 70 θα θέλει να αποδεικνύει πως μπορεί να τα κάνει όλα, ας κάνει ένα διάλειμμα, ας πούμε, για τα επόμενα 30 χρόνια!

Τζορτζ Κλούνεϊ
Ετών: 56
Tελευταία καλή ερμηνεία: "Οι απόγονοι" (2011)
Τον συμπαθούμε πραγματικά. Με τους Κοέν μεγαλουργεί, έχει (ή είχε;) σκηνοθετικό μάτι αλλά υπάρχει κανείς να πιστεύει πως η μεγάλη ερμηνεία του είναι μπροστά του; Ας γίνει πολιτικός και να μας φέρει πίσω τα Μάρμαρα...

Τζούλια Ρόμπερτς
Ετών: 49
Tελευταία καλή ερμηνεία: "Closer" (2004)
Το 2000 πήρε το Οσκαρ για την "Erin Brockovich" αλλά η χαϊδεμένη ηθοποιός δεν έχει να επιδείξει έκτοτε αποστομωτικές ερμηνείες ή εισπρακτικές επιτυχίες. Μόνο αποτυχίες σαν τα "Secret in her eyes" και "Mothers Day", ελάχιστες υποφερτές αναλαμπές και απλά τη λάμψη να την ακολουθεί μόνιμα, χωρίς κανέναν άλλο λόγο. Να αλλάξει την εικόνα της (πχ όπως η Σαρλίζ Θέρον) αποκλείεται. Σπίτι σου Τζούλια, βαριόμαστε αφόρητα.

Σάντρα Μπούλοκ
Ετών: 53
Αρνούμαστε να εξηγήσουμε γιατί...

Γκουίνεθ Πάλτροου
Ετών: 44
«Που χάθηκε η Γκουίνεθ; Μου έλειψε πολύ». Ποτέ δεν πρόκειται να ακούσετε αυτή την πρόταση. Πιθανότητα ούτε από συγγενείς της. Αν δεν υπήρχε η Marvel και ο Iron Man, θα το 'χε πάρει απόφαση και η ίδια.

Tέιλορ Κιτς
Ετών: 36
Βάλαμε και έναν νεώτερο μπας και γλιτώσουμε. Ευτυχώς για όλους, η καριέρα του δείχνει να μένει στάσιμη μετά την απόφαση να τον κάνουν πρωταγωνιστή στα πανάκριβα  "John Carter" και "Battleship" το 2012. Ιχνος star quality, αντιπαθής, ιδανικός για ρόλους drug dealer με ρώσικη προφορά με μια σφαίρα ανάμεσα στα μάτια στη μέση της ταινίας!

Mάικλ Σέρα
Ετών: 29
Βασικά, δεν θέλουμε να αποσυρθεί. Να κάνει φωνές σε καρτούν ή εμφανίσεις όπως στο "Τwin Peaks". Δύο λεπτά το πολύ. Η φάτσα του δούλεψε σε φοβερές ταινίες όπως τα "Scott Pilgrim", "Juno" και βέβαια "Superbad". Η ζωή είναι άδικη, το ξέρουμε.

Aλ Πατσίνο, Ρόμπερτ ντε Νίρο
Ετών: 77 και 74 αντίστοιχα.
Φανταστείτε να ανακοίνωναν πως το επερχόμενο "The Irishman" του Σκορσέζε να είναι η τελευταία ταινία μιας θρυλικής καριέρας, που όσες μαλακίες κάνουν τα τελευταία χρόνια, δεν πρόκειται να αγγίξουν γενιές και γενιές που έρχονται πίσω τους...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos