10 ηθοποιοί που έχουν ξεγελάσει τον χρόνο

Δημοσίευση: 27 Aug 2017, 02:41
Συντάκτης:

Θα μου πείτε, μετράει η καλή ζωή, οι καλοί γιατροί (με τόσα χρήματα που βγάζουν), αλλά σαφώς παίζουν ρόλο και τα γονίδια στις 10 περιπτώσεις ηθοποιών που θα δείτε πιο κάτω, οι οποίοι έχουν καταφέρει να ξεγελάσουν τον χρόνο: μοιάζουν σαν να μην γερνούν ποτέ! Ή έστω ελάχιστα, στο πέρασμα των χρόνων. 

ΆνιστονΆνιστον

Από τον 50άρη Πολ Ραντ που μοιάζει με βαμπίρ (ή υπάρχει μια στρατιά με κλωνοποιημένους Πολ Ραντ, δεν εξηγείται διαφορετικά...), στην 48χρονη Τζένιφερ Άνιστον που μοιάζει να ενορχηστρώνει μια συνωμοσία του φώτοσοπ (δείχνει έτοιμη να παίξει ξανά στα Φιλαράκια σαν να μην πέρασε μια ημέρα...).

ΚρουζΚρουζ

Φυσικά από τον Τομ Κρουζ που παραμένει baby face στα 55 του (ίσως και λόγω κάποιου... σαϊεντολογικού βουντού!), στον Ελάιτζα Γουντ που στα 36 του ελάχιστα έχει αλλάξει σε σχέση με τα 20.

ΓουντΓουντ

Από τον Μόργκαν Φρίμαν που από την στιγμή (πριν περισσότερα από 25 χρόνια) που άρχισε να εμφανίζει κάποια σημάδια γήρανσης με γκρίζους κροτάφους, ρυτίδες κτλ, ο χρόνος μοιάζει σαν να έχει σταματήσει ως και σήμερα στα 80 (!) του, στην 48χρονη Κέιτ Μπλάνσετ που έχει μπει σε ένα Μπεντζαμιν-Μπατονικό mode, καθώς όσο περνούν τα χρόνια δείχνει και νεότερη -κάτι που ισχύει και για την 56χρονη Τζουλιάν Μουρ.

ΦρίμανΦρίμαν

Από την επίσης 48χρονη Τζένιφερ Λόπεζ για την οποία 19 χρόνια μετά το ερμηνευτικό της peak στο Out Of Sight του Στίβεν Σόντερμπεργκ, ο χρόνος μοιάζει να έχει σταματήσει, στον Πάτρικ Στιούαρτ που στα 77 του ελάχιστα διαφέρει από τα 47 (!) του (και τον ρόλο στο τηλεοπτικό Star Trek) και τον Τζάρεντ Λέτο ο οποίος στα 45 του (ναι, στα 45 του) μπορεί να διεκδικεί ρόλους που θα έπαιζει και 15 χρόνια πριν...

ΜπλάνσετΜπλάνσετ

ΜουρΜουρ

ΛόπεζΛόπεζ

ΣτιούαρτΣτιούαρτ

ΛέτοΛέτο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos