Σύνοψη: Ο Γκρου επανέρχεται σε άλλη μια ξεκαρδιστική περιπέτεια για μικρούς και μεγάλους. Βλέπετε, εκεί που σχεδίαζε να κλέψει το φεγγάρι και να γίνει επιτέλους ένας πρωτοκλασάτος «κακός», υιοθέτησε τρία μικρά κοριτσάκια, παντρεύτηκε την πράκτορα της Αντιτρομοκρατικής Λούσι και έπιασε κι εκείνος δουλειά στην Αντιτρομοκρατική. Τώρα, όμως, που έχει να αντιμετωπίσει τον Μπαλτάζαρ Μπρατ, ένα εμμονικό πρώην παιδί θαύμα της δεκαετίας του '80! που έχει εξελιχθεί σε παρανοϊκό κακοποιό, ο Γκρου τα βρίσκει σκούρα. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ξαφνικά μαθαίνει πως έχει ένα δίδυμο αδερφό, τον Ντρου, που είναι όλα όσα ο Γκρου δεν είναι: όμορφος, πλούσιος, με μακριά, ξανθά μαλλιά και «επαγγελματίας» κακοποιός!

Όσον αφορά στους ηθοποιούς που δάνεισαν τη φωνή τους στο πρωτότυπο, οι δημιουργοί εκτός από τους «σεσημασμένους» Γκρου (τώρα και Ντρου) Στιβ Καρέλ, Κρίστεν Γουίγκ (Λούσι), Μιράντα Κόσγκροουβ (Μάργκο), Ντάνα Γκάιερ (Ίντιθ), Στιβ Κούγκαν (Σάιλας Κρυοποπός) συνεργάστηκαν και με την Τζούλι Άντριους (μαμά Γκρου) και το βραβευμένο με Emmy, Tony και Grammy Τρέι Πάρκερ (Μπέντζαμιν Μπρατ).

Στην ελληνική μεταγλώττιση ο Γιάννης Ζουγανέλης δίνει το δικό του στίγμα στους χαρακτήρες του Γκρου και του δίδυμου αδερφού του Ντρου. Ο Λευτέρης Ελευθερίου χαρίζει τη φωνή του στον αντίπαλο του Γκρου, τον Μπαλτάζαρ Μπρατ. Ακούγονται επίσης οι Ελένη Βογιατζή, Μυρτώ Ορφανάκου, Έλενα Γιαννέτσου, Παναγιώτης Αποστολόπουλος, Θοδωρής Σμέρος, Λίλα Μουτσοπούλου.

Πρώτη δημοσίευση: 31 Aug 2017, 15:06
Ενημέρωση: 7 Σεπτεμβρίου 2017, 01:26
Τίτλος:
Despicable me 3 (Εγώ ο απαισιότατος 3)
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
90
Εταιρία διανομής: 
Release: 
31 Αυγούστου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos