Oι Arcade Fire τρολάρουν με horror μικρού μήκους

Δημοσίευση: 3 Νοε. 2014, 18:15

21 λεπτά τρόμου και ίντριγκας προσφέρουν οι Arcade Fire στους φαν τους με αφορμή το πρόσφατο Halloween, με την μικρού μήκους low budget ταινία με τίτλο ‘Festi’ που ανέβασαν στο διαδίκτυο, προσφέροντάς μας παράλληλα μια ευκαιρία να δούμε πως … σκοτώνουν τις ώρες τους ανάμεσα στα διαλείμματα των show τους.

Η ταινία, σκηνοθεσίας ‘Noreen Bauble’, -παλαιότερο ψευδώνυμο μελών της μπάντας – αφορά στην καλοκαιρινή περιοδεία των Arcade Fire με τίτλο ‘The Suburbs’ το 2011, και ξεκινά με footage από τα παρασκήνια, αλλά λίγο μετά γίνεται … πιο ‘μαύρο’. Είναι τα 27α γενέθλια του Will Butler και παρά την υποφόσκουσα ‘χαρούμενη’ ατμόσφαιρα, ο γνωστός μουσικός θα βρεθεί αντιμέτωπος με την κατάρα του λεγόμενου ‘κλάμπ 27’ (αν δεν έχεις ιδέα περί τίνος πρόκειται… μορφώσου λίγο εδώ) .

Οπότε, αντί για ‘feliz cumpleaños’ , τη βραδιά των γενεθλίων του θα στοιχειώσουν ίντριγκες, αίμα, φόνοι και το φάντασμα του Jim Morrison που βγαίνει από ένα μπουκάλι… κρασί –χωρίς να του πει ‘εβίβα’, αλλά τραγουδώντας στα υποψήφια θύματα ‘Touch me’. Δες το μέχρι το τέλος, αφού μαζί με τα μέλη της μπάντας θα κάνουν τα ‘cameo’ τους και πολλοί άλλοι.. όπως ο James Murphy των LCD Soundsystem, , οι Fleet Foxes, ο Andrew Garfield –πολύ πριν τα γυρίσματα του βίντεο για το ‘We exist’ στο οποίο πρωταγωνιστεί- και οι National, ενώ για το τέλος…. Σου έχουν αφήσει το καλύτερο! (No spoilers here)

Eιρήνη Κατσαρά

Πρώτη δημοσίευση: 3 Νοε. 2014, 18:15
Ενημέρωση: 3 Νοε. 2014, 18:15

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
3 ημέρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos