Radiohead & Hans Zimmer: μουσική συνάντηση κορυφής!

Δημοσίευση: 18 Σεπτεμβρίου 2017, 14:36
Συντάκτης:

Μια σύμπραξη, βγαλμένη από τα πιο τρελά όνειρα κάθε μουσικόφιλου, πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επερχόμενης σειράς ντοκιμαντέρ “Blue Planet II” του BBC. Οι Radiohead δημιούργησαν, ειδικά για τη σειρά, μια νέα εκδοχή του τραγουδιού τους “Βloom”με τη βοήθεια του τεράστιου Hans Zimmer, συνθέτη μουσικής για πάνω από 150 ταινίες, από το βραβευμένο με Όσκαρ “Lion King” μέχρι το φετινό ηχητικό θρίαμβο του Dunkirk.

Το Bloom, το οποίο συμπεριλαμβανόταν στο 8ο album τους “King of Limbs”, δεν ήταν τυχαία επιλογή, καθώς είναι εμπνευσμένο από την αρχική σειρά του “Blue Planet”, η οποία προβλήθηκε το 2001 στο BBC, και εξερευνούσε την ιστορία και τα μυστήρια των ωκεανών. Ο Thom Yorke, frontman των Radiohead, δήλωσε ενθουσιασμένος από την πρόσφατη συνεργασία της μπάντας με τον Zimmer, την οποία χαρακτήρισε ως «απελευθερωτική εμπειρία».

Το αποτέλεσμα είναι το “(ocean) bloom”, το οποίο θα ακουστεί σε ένα πεντάλεπτο prequel της νέας σειράς, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Σεπτεμβρίου και θα έχει ως αφηγητή τον Sir David Attenborough.

Αναμένουμε να ακούσουμε πώς η ευφυΐα των Radiohead θα συνδυαστεί με αυτή του Zimmer και, αφού περάσανε καλά, μπορούμε να ονειρευτούμε την ανακοίνωση ενός ολόκληρου album!  

Update 28/9/17: Μπορείτε να σταματήσετε ότι κάνετε και να ταξιδέψετε με τα τρία πρώτα clip που δόθηκαν στην δημοσιότητα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos