O Mελ Γκίμπσον επιβεβαίωσε τη συνέχεια για τα "Τα Πάθη του Χριστού"

Δημοσίευση: 10 Ιουνίου 2016, 12:55
Συντάκτης:

O Mελ Γκίμπσον μαζί με τον σεναριογράφο του "Braveheart" -και σκηνοθέτη - Ράνταλ Γουάλας, ετοιμάζουν το sequel  του "The Passion of the Christ" ("Τα Πάθη του Χριστού").
Ο Γουάλας ανέφερε πως η ταινία θα επικεντρώνεται στην Ανάσταση αλλά και στο κύρηγμα των Αποστόλων. «Ήθελα πάντα να διηγηθώ αυτή την ιστορία. Τα Πάθη ήταν απλά η αρχή αυτής της ιστορίας», δήλωσε ο Γουάλας ο οποίος το 2014 σκηνοθέτησε το θρησκευτικό δράμα "Heaven Is for Real".
Ο Γκίμπσον παραδέχθηκε πριν λίγες μέρες πως υπάρχουν συζητήσεις, ωστόσο δεν έδειξε απόλυτα σίγουρος για τη δική του συμμετοχή ξανά ως σκηνοθέτη. Η ταινία του 2004 με μόλις 30 εκατομμύρια μπάτζετ, έφτασε τα 612 εκατ. στο παγκόσμιο box office.

Update 3/11/16: Ήρθε και η επίσημη επιβεβαίωση από τον ίδιο τον Μελ, όταν στο talk show του Στίβεν Κόλμπερτ, ομολόγησε ότι ετοιμάζει το sequel στο "Passion Of The Christ", το οποίο μάλιστα θα λέγεται "Ressurection". Και στην εύλογη απορία του παρουσιαστή, "δεδομένου ότι όλοι έχουμε διαβάσει το... βιβλίο και γνωρίζουμε τι έγινε, πως θα καταφέρεις να κρατήσεις το ενδιαφέρον μας;", απάντησε γεμάτος έξαψη: "ναι μεν γνωρίζουμε ότι αναστήθηκε, αλλά εγώ δεν έχω σκοπό να διηγηθώ την ιστορία με μια απλή χρονολογική σειρά, ναι, τότε θα ήταν βαρετό. Προσωπικά με εξιτάρει τα άλλα γεγονότα που συνέβησαν τις τρεις ημέρες μέχρι να αναστηθεί, τις παράλληλες ιστορίες, έχει μιλήσει ποτέ κανείς γι'αυτά;". Αυτά και αρκετά ακόμη στο video clip που ακολουθεί, με τον Γκίμπσον πάντως να ξεκαθαρίζει ότι το φιλμ θα αργήσει αρκετά, ίσως και τριετία. Να θυμίσουμε ότι το "Passion Of Christ" είχε καταφέρει να αποδώσει 612 εκατ. δολλάρια εισπράξεις με μπάτζετ 30...

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

The book of Clarence

The book of Clarence

Θα το βρείτε: Cosmote TV

Σύνοψη: Κατά τη διάρκεια της επί γης παρουσίας του Ιησού, ο παραβατικός δίδυμος αδερφός...
12 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
6147
Tanweer
5776
Tanweer
2347
Tanweer
1754
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos