Και ο Στιβ Καρέλ στη νέα ταινία του Γούντι Άλεν

Δημοσίευση: 11 Μαρτίου 2015, 04:27
Συντάκτης:

Πλέον δεν τον προλαβαίνουμε τον Γούντι Άλεν. Eκεί που μόλις πριν έναν μήνα μάθαμε οτι ολοκλήρωσε τα γυρίσματα του "Irrational man" με τον Γιόακιν Φοίνιξ και την Έμμα Στόουν, πριν καν μπει στο στάδιο του post production, ανακοινώθηκαν οι πρωταγωνιστές της επόμενης ταινίας του! 

Ο 80χρονος δημιουργός επέλεξε τον Μπρους Ουίλις (για πρώτη φορά στο γουντιαλενικό σύμπαν, αυτό είναι σίγουρα κάτι που θέλουμε να δούμε...), τον Τζέσε Έισενμπεργκ (για δεύτερη φορά μετά το "To Rome with love") και επίσης για πρώτη φορά την Κρίστεν Στιούαρτ σε... καλή κατάσταση μετά τα "Twilight", καθώς θυμίζουμε ότι έγινε η πρώτη Αμερικανίδα που κερδίζει βραβείο Σεζάρ, ενώ κράτησε και έναν σημαντικό ρόλο στο "Still Alice" της βραβευμένης για Όσκαρ, φέτος, με την ταινία, Τζουλιάν Μουρ. 

Αυτά έγιναν γνωστά προς το παρόν και σίγουρα δεν τα λες και λίγα. 'Οταν θα έχουμε εξελίξεις.θα τις καταγράψουμε, όπως επίσης και για την πρεμιέρα του Γούντι Άλεν στην τηλεόραση...

Update 9/5/15: Ο Αλεν επέλεξε την Μπλέικ Λάιβλι («Τhe secret of Adaline» ) για την νέα του μούσα, επιλογή που μάλον προκαλεί ερωτηματικά. Η εντυπωσιακή 28χρονη Καλιφορνέζα, προσπαθεί μεν σκληρά να αποχωριστεί την ετικέτα του (τηλεοπτικού) Gossip Girl, με συμμετοχές στα "The town" του Μπεν Άφλεκ και "Savages" του Όλιβερ Στόουν, χωρίς όμως να πείθει για τις ερμηνευτικές της ικανότητες. Πάντως, θα πρωταγωνιστήσει και στην επόμενη ταινία του Μαρκ Φόρστερ (World war Z, Quantum of solace), με τίτλο "All i see is you".

Update 25/8/15Ο αγαπημένος Γούντι θα κάνει πρεμιέρα αυτή την Πέμπτη στις ελληνικές αίθουσες με τον «Παράλογο Άνθρωπο» και τους Χοακίν Φοίνιξ και Έμα Στόουν στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, αλλά βρίσκεται ήδη στα γυρίσματα της επόμενης ταινίας του. Όπως γράψαμε πριν από μήνες, θα έχει πρωταγωνιστές ναι μεν τους Κρίστεν Στιούαρτ, Τζέσε Άισενμπεργκ, Μπλέικ Λάιβλι, αλλά δυστυχώς τελικά όχι και τον Μπρους Γουίλις, καθώς ο τελευταίος δεν κατάφερε να αποδεσμευτεί στην ώρα του από την θεατρική μεταφορά του «Misery» στο Broadway, στην οποία πρωταγωνιστεί. Σύντομα θα πληροφορηθούμε από ποιον θα αντικατασταθεί. Προς το παρόν, οι πρώτες φωτό από τα γυρίσματα! 

 

Update 30/8/15: Δεν χρονοτρίβησε στο παραμικρό ο Γούντι Άλεν για να επιλέξει τον αντικαταστάτη του Μπρους Ουίλις στο νέο -άτιτλο- φιλμ που ετοιμάζει, άλλωστε πολύ δύσκολα κάποιος ηθοποιός θα του πει όχι σε πιθανή πρόταση. Επέλεξε λοιπόν τον Στιβ Καρέλ, με τον οποίο άλλωστε έχει συνεργαστεί ξανά το 2004, στο "Melinda Melinda" (η φωτό από τα γυρίσματα του φιλμ). Το ζητούμενο για τον Γούντι ήταν προφανώς να μην καθυστερήσει το χρονοδιάγραμμα της ταινίας (άλλωστε γυρίζει πλέον μία κάθε... 10 μήνες) και έτσι πλέον τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σε λίγες ημέρες σε Νέα Υόρκη και Λος Άντζελες.

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 11 Μαρτίου 2015, 04:27
Ενημέρωση: 30 Aug 2015, 11:27
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

strangers, από την Spentzos strangers, από την Spentzos