/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

Η Eleven είναι ο θηλυκός Sherlock Holmes!Η εταιρεία Legendary Entertainment έφτασε σε συμφωνία με την Millie Bobby Brown, σταρ του Stranger Things, να πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά ταινιών βασισμένες στη σειρά βιβλίων “Enola Holmes Mysteries” της Nancy Springer.

Η σειρά βιβλίων ξεκίνησε το 2006 με τον τίτλο “The Case of the Missing Marquess” (Η υπόθεση της χαμένης μαρκησίας) και αναπτύχθηκε σε έξι βιβλία με θέμα την επίλυση μυστηρίων από την πολύ μικρότερη αδερφή των Sherlock και Mycroft Holmes, Enola.

Η Millie Bobby Brown (που θα λειτουργήσει και ως παραγωγός στο φιλμ...) έγινε γνωστή φυσικά από τον ρόλο της ως “Eleven” στο χιτ του Netflix “Stranger Things,” για τον οποίο ρόλο τελικά προτάθηκε για Emmy. Η εταιρεία Legendary δεν άργησε αποκτήσει την Millie για το “Godzilla: King of Monsters,” τον πρώτο της μεγάλο ρόλο μετά το “Stranger Things,” και από ότι φαίνεται δεν σταμάτησε να ψάχνει και άλλους ρόλους για τη νεαρή ηθοποιό.

Πρόσφατα, είδαμε την Millie στην δεύτερη σεζόν του “Stranger Things” και μάλλον πρώτα θα παραστεί για τα γυρίσματα της τρίτης σεζόν και μετά για το ξεκίνημα στα γυρίσματα του franchise. Να θυμίσουμε πως το καστ της σειράς κέρδισε το 2017 στα Βραβεία Σωματείου Ηθοποιών (SAG Awards) το βραβείο για την καλύτερη ομαδική ερμηνεία σε δραματική σειρά και επίσης το η Millie είχε προταθεί στην κατηγορία καλύτερης γυναικείας ερμηνείας για τον ρόλο της.

Φανή Βασιλοπούλου 

Δημοσίευση: 11 Ιαν. 2018, 13:08

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

expanse season 3
Με την τρίτη σεζόν του The Expanse να ολοκληρώθηκε...
9 hours
Σύνοψη: Το 1938 Γερμανοί επιστήμονες διασπούν το άτομο, και...
11 hours
'Zombieland' Sequel
Το γαμάτο «Zombieland» επιστρέφει με sequel, δέκα χρόνια μετά....
12 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο